Ce decizie a luat Marcel Vela după candidatura la alegerile locale: „E un gest de fair-play”

Ce decizie a luat Marcel Vela după candidatura la alegerile locale: „E un gest de fair-play”
Marcel Vela, mesaj către populație, după ultima raportare a GCS: “Voi sunteți eroii de care țara are nevoie! De ce să nu fim precauți?”
Publicat: 28/08/2020, 22:19
Actualizat: 28/08/2020, 22:38

Marcel Vela a luat o nouă decizie după ce s-a hotărât să candideze la agerile locale pentru un post de consilier PNL în Consiliul Local Caransebeş.

Campania electorală a început deja la Caransebeș. Ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, deschide lista PNL la Consiliul Local Caransebeş, potrivit afișului electoral al PNL. Andra Pleșa, candidat PNL la funcția de primar în Caransebeș, scrie pe Facebook că a găsit formulă potrivită pentru că toate proiectele să se realizeze.

Marcel Vela candidează pentru o funcție de consilier local: „Vom demonstra că #SEPOATE și în Caransebeș!”

„Manageri, economiști, profesori, medici, juriști, ingineri, antreprenori. Ei sunt Echipa #PNL pentru #Caransebeș. Sunt oameni pe care mă bazez, în care am încredere și cu care știu că orașul va merge în direcția bună pentru oameni. Am convingerea că este formula potrivită pentru ca toate proiectele noastre să se realizeze, așa cum ne-am asumat. Le mulțumesc pentru tot efortul din această perioadă.

Ascultați-le viziunea atunci când îi veți întâlni și veți vedea că ei sunt specialiștii de care avem nevoie. Nu am niciun dubiu: după 27 septembrie, împreună vom demonstra că #SEPOATE și în Caransebeș!”, a scris Andra Pleşa, candidatul PNL la funcţia de primar în Caransebeş, pe Facebook.

Ce decizie a luat Marcel Vela după candidatura la alegerile locale: „E un gest de fair-play”
Ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, deschide lista PNL la Consiliul Local Caransebeş

Ministrul Afacerilor Interne, o nouă decizie: „E un gest de fair-play”

Ministrul MAI și-a delegat atribuțiile pentru funcția de președinte al Comisiei Tehnice Centrale, cea care se ocupa de relația cu prefecturile, secretarului de stat Gheorghe Sorescu, cel care răspunde de Instituția Prefectului.

„E un gest de fair-play a unui candidat care își deleagă atribuțiile ca această Comisie Tehnică să funcționeze cum trebuie. Am delegat doar prezidarea acestei Comisii Tehnice. Faptul că ministrul de Interne deleagă atribuțiile este absolut firesc, se întâmplă în toată Europa. E un gest de fair-play pe care unii politicieni îl înțeleg mai greu”, a explicat Marcel Vela.

MAI: Toate atribuțiile ministerului sunt derulate conform prevederilor legale

„Ca urmare a informațiilor eronate apărute în spatiul public, referitoare la delegarea unei atribuții a ministrului afacerilor interne cãtre un secretar de stat, pentru perioada 27 august-27 septembrie, facem următoarele precizări cu privire la OMAI nr. 163/27 august 2020: În perioada 27 august – 27 septembrie, domnul Gheorghe Sorescu, secretar de stat pentru relația cu instituțiile prefectului, a fost delegat ca, în numele ministrului afacerilor interne, să conducă sedințele Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor locale. Domnul Gheorghe Sorescu va semna în aceastã perioadã înscrisurile ce rezultă ca urmare a ședințelor Comisiei tehnice. Toate atribuțiile ministerului sunt derulate conform prevederilor legale”, transmite MAI.