Ce spune Dan Șova despre butonul 3 de la Cotroceni. „Eu m-am gândit și mi-am dat seama ce este”

Ce spune Dan Șova despre butonul 3 de la Cotroceni. Eu m-am gândit și mi-am dat seama ce este
Publicat: 15/07/2012, 19:34
Actualizat: 16/07/2012, 09:03

Senatorul PSD Dan Șova a declarat, duminică, într-o conferință de presă, că „butonul 3″” la care făcea referire președintele suspendat Traian Băsescu, este butonul de coordonare al corupției, el apreciind că, din această cauză, nu a știut de buton Ion Iliescu și nu l-a găsit Crin Antonescu.

„Eu m-am gândit și mi-am dat seama: cred că butonul 3 este butonul de corupție. Ăsta cred că este secretul pentru care nu-l cunoștea nici Ion Iliescu, n-a reușit să-l găsească nici Crin Antonescu. Butonul 3 e butonul corupției și probabil este doar al lui Traian Băsescu. Butonul de coordonare a corupției, ăla este butonul 3”, a spus Dan Șova.

El a spus că Traian Băsescu încearcă să provoace USL la o discuție despre cinste și corectitudine și că, în replică, dorește să-l provoace pe președintele suspendat la o discuție despre miciună și ticăloșie.

Președintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că nu este curios cine ar răspunde dacă ar apăsa butonul 3 al telefonului din biroul de la Palatul Cotroceni, apreciind că afirmațiile pe această temă ale președintelui suspendat Traian Băsescu sunt „o mică manevră de campanie”.

Ion Iliescu, președintele de onoare al PSD, a declarat, sâmbătă, că el nu a avut la biroul prezidențial de la Palatul Cotroceni un „telefon cu nu știu câte butoane, în care al treilea să fie Mefisto care iese din eter”, iar afirmația lui Traian Băsescu pe această temă i se pare ” o glumă nesărată”.

Președintele suspendat Traian Băsescu, i-a recomandat președintelui interimar, Crin Antonescu, să folosească telefonul negru din biroul său de la Palatul Cotroceni, să apese al treilea buton pentru a-i răspunde „un om care știe să îi spună exact cine a făcut rău României”.

„Am înțeles că domnul președinte interimar al republicii a făcut un apel la mine legat de denigrarea țării în străinătate. Este evident că a rămas la nivelul unui bârfitor (…) Dacă vrea să știe de ce sunt atât de puternice reacțiile lumii occidentale la adresa actualei conduceri a țării, îi fac o recomandare: în stânga biroului sunt trei telefoane mari, este unul negru cu 12 butoane, trebuie să apese al treilea buton și îi va răspunde un om care știe să îi spună exact cine a făcut rău României și mă tem că primele nume vor fi Crin Antonescu și Victor Ponta”, a spus Băsescu, într-o conferință de presă, la sediul de campanie.

„Mă întreb dacă nu e ticăloșie când îți repartizezi singur o casă. Mă întreb dacă nu e ticăloșie când, împreună cu Cășuneanu, vinzi un teren de 18 ori mai scump după șase luni după ce l-ai cumpărat de la mătușa lui Cășușeanu. Mă întreb dacă nu cumva e ticăloșie intervenția publică pentru eliberarea unui om de afaceri de la care fiica ta își cumpără un apartament de un milion de euro fără să poată justifica sumele și refuzând ulterior să explice acest lucru”, a spus Șova.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase