Cezar Preda a demisionat din toate funcțiile din PDL. „Mă pot lupta cu Ponta, cu Udrea, cu Traian Băsescu, dar nu cu colegii mei”

Redactor:
Emma Toader
Cezar Preda a demisionat din toate funcțiile din PDL. „Mă pot lupta cu Ponta, cu Udrea, cu Traian Băsescu, dar nu cu colegii mei”
Deputatul PDL Cezar Preda va demisiona din funcțiile de vicepreședinte la nivel central al PDL și de președinte al organizației Buzău a formațiunii, au declarat, pentru Mediafax, surse democrat-liberale.

Deputatul PDL Cezar Preda a anunțat, miercuri, că demisionează din funcțiile de vicepreședinte al PDL la nivel național și de președinte al PDL Buzău, spunând că a luat decizia după ce a fost criticat în partid pentru afirmațiile sale potrivit cărora „PDL a creat un monstru numit USL”.

Deputatul PDL Cezar Preda a anunțat, într-o conferință de presă susținută la Buzău, că a luat decizia de a demisiona din funcțiile deținute în partid în urma reuniunilor PDL care au avut loc sâmbătă la Brașov, unde el afirmase că, prin hotărârile pe care le-a luat, „PDL a creat un monstru numit USL”.

El a spus că la ședința Colegiului Director al PDL de la Brașov a avut o „poziție fermă” la care nu poate renunța.

Cezar Preda a mai spus că a fost criticat pentru afirmațiile sale de către Emil Boc și „anumiți politicieni din Ardeal”.

„Eu ma pot lupta cu Victor Ponta, mă pot bate cu Elena Udrea, mă pot bate cu Traian Băsescu, dar nu pot să mă bat cu colegii mei din partid. Acesta este motivul pentru care am decis să fac acest pas. Voi rămâne membru al PDL, partid în care sunt de 15 ani, pentru că eu nu cunosc alt partid. Voi face parte din echipa de campanie a domnului Predoiu și mă voi implica în tot ceea ce înseamnă viața politică a PDL din postura de simplu membru și de deputat”, a declarat Cezar Preda.

Cezar Preda a declarat, sâmbătă, la Brașov, la ședința Colegiului Director lărgit al partidului, că „prin deciziile dure luate pentru țară PDL a adus la guvernare o echipă PSD-PNL capabilă să restaureze România”.

„Contractul cu tot ceea ce a însemnat guvernarea 2008-2012 se încheie aici pentru că PDL a lansat un proiect nou pentru România, un proiect al responsabilității și al echilibrului guvernării pentru că noi am făcut ce trebuie pentru țară, dar am creat și un monstru, am adus pe deciziile dure luate pentru țară o echipă de guvernare PSD-PNL capabilă să restaureze România. Ceea ce se întâmplă în România e restaurație, iar o guvernare nu poate să procedeze așa”, spunea Cezar Preda.

Cezar Preda se află la cel de-al treilea mandat de deputat de Buzău.

În 1999, Cezar Preda a devenit membru PD, iar din 2003 este vicepreședinte al PDL. De asemenea, din 2001 el este președinte al filialei județene Buzău a PDL.

În decembrie 2012, Cezar Preda a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte al PDL și de cea de președinte al organizației județene a partidului, în urma rezultatelor slabe obținute de democrat-liberalii buzoieni la alegerile parlamentare.

Patru zile mai târziu, el a revenit asupra deciziei de a demisiona, spunând că este conștient de fapul că e ultima oară când i „se tolerează o atitudine individualistă”.

La alegerile din 2012, Cezar Preda a candidat în Colegiul 7 Buzău pentru Camera Deputaților, clasându-se pe locul doi, după candidatul USL, Marcel Ciolacu. Preda a obținut 18,74% din voturi, iar contracandidatul său 65,19%. În urma redistribuirii, Cezar Preda a obținut un nou mandat de deputat.

FOTO EXCLUSIV | Imagini şocante cu blana ursului Arthur, împuşcat de Emanuel de Liechtenstein
EXCLUSIV. Cum au apărut Dragoș Buzăianu și noua iubită la LOFT Mamaia
FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Gafa care i-a lăsat sânul la vedere
Doinița Oancea rupe tăcerea! Adevărul despre despărțirea de bărbatul cu care urma să se căsătorească:...
Asta o va lovi în orgoliu pe Simona Halep! Șanse mari ca antrenorul înlăturat de...
Profesiile care ar urma să fie plătite în tichete. Ministrul Muncii vrea să elimine munca...
Cartierul Roşu din Amsterdam, înlocuit cu un centru „erotic”. Planurile primăriei în privinţa prostituţiei şi...
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
STUDIU. A fost identificată „mama” întregii familii a coronavirusului SARS-CoV-2. Când și unde a apărut...
EXCLUSIV. Cum au apărut Dragoș Buzăianu și noua iubită la LOFT Mamaia
Cele patru TEHNICI prin care femeile pot simți mai multă PLĂCERE. Sunt extrem de simple...
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca...
Cum a fost salvat Mihai Trăistariu de la faliment, chiar de Paște. Câți bani a...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Izvorul Tămăduirii 2021, prima mare sărbătoare din calendarul ortodox după Paște. Tradiţii şi obiceiuri
Vedete care suferă de boli grave. De ce poartă Bono de la U2 mereu ochelari...
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Ideile de afaceri vin în moduri diferite şi câteodată sunt şi mai ciudate. Cum a...
Inchide