VIDEO | Ciolacu: Primul ministru, care se lupta cu domnul Orban, folosește banii românilor pentru a cumpăra voturi la congres

Publicat: 13/07/2021, 21:37
Actualizat: 14/07/2021, 08:36

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți seară la România TV, că bătălia din tabăra liberalilor îi fac pe Ludovic Orban şi Florin Cîţu  să se folosească de banii românilor pentru a-i oferi drept mită la alegerile din interiorul PNL.

„A început mită. Ei confundă banii românilor cu bani pe care să-i folosească în vreo lupta electorală din interiorul PNL. Este ilegal și imoral să faci așa ceva. Eram obișnuiți de la domnul Orban care  alocă bani primarilor PNL că mită pentru a obţine voturile românilor. Acum trecem la next level.  Primul ministru, care se lupta cu domnul Orban, folosește banii românilor pentru a cumpăra voturi la congres”, a afirmat seful PSD.

„Noi realizăm în ce penibilitate ne-au adus acești clovni? Îi vezi cu bodyguarzi la ședințe, se stropesc cu apă,. Unde a ajuns România dintr-un circ și o dorința a unui președinte de ţară de a avea guvernul său? Nu înțeleg de ce nu intervine. Nu se mai poate continuă așa. Uitați-va și în tabăra cealaltă. Cioloș atacă PNNR-ul Ungariei. Aia e problema, nu ce se întâmplă la noi”, a declarat Marcel Ciolacu, marți seara la România TV.