Clotilde Armand: „Am început demolările construcţiilor ridicate ilegal”

Clotilde Armand: „Am început demolările construcţiilor ridicate ilegal”
Foto: Facebook
Publicat: 11/10/2021, 17:12
Actualizat: 11/10/2021, 17:12

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat că s-au început demolările construcţiilor ridicate ilegal. „Nu tolerez construcții ilegale și vom merge până la capăt să oprim acest fenomen.”

Primarul spune că o construcţie ilegală a fost deja demolată.

„Ce vedeţi în fotografii este un imobil ridicat nelegal, în 2017, în cartierul Străuleşti. Fosta administraţie locală s-a încurcat în acte birocratice, când a fost vorba de desfiinţarea construcţiei, deşi exista o decizie emisă, în 2018, de Judecătoria Sectorului 1. Sentinţa a fost ignorată de trei ani. Am solicitat Poliţiei Locale să aplice de urgenţă legea în acest caz, să treacă la demolarea imobilului şi să aducă terenul în starea iniţială. Pus în faţa somaţiilor, proprietarul a ales să-şi demoleze singur construcţia ilegală. I-am dat termen până joi, să desfiinţeze şi platforma de beton, în caz contrar vom face noi acest lucru, iar el va deconta toate lucrările”, a adăugat Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Clotilde Armand a precizat că nu se va opri până nu vor fi desfiinţate toate construcţii ilegale din Sectorul 1. „Nu tolerez construcții ilegale și vom merge până la capăt să oprim acest fenomen.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase