• Publicat:
Politică

Codrin Ștefănescu: Mulți spun că Iohannis e rău, mincinos și prefăcut. Eu zic că e exponentul celor care l-au votat și îl susțin

Codrin Ștefănescu: Mulți spun că Iohannis e rău, mincinos și prefăcut. Eu zic că e exponentul celor care l-au votat și îl susțin
Codrin Ștefănescu, a reacționat la imaginile apărute în spațiul public cu un militar american care a leșinat lângă Klaus Iohannis, fără ca acesta să reacționeze. Fostul secretar general al PSD susține că Iohannis este exponentul celor care l-au votat și celor care îl susțin din umbră, meritându-l.

„Multi spun astāzi cā Iohannis e rāu si lipsit de orice compansiune! Că e mincinos și prefăcut. Eu zic ca este doar exponentul celor care l-au votat! Si a celor ce l-au susținut din umbrā. Îl meritā! Este de-al lor!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

În spațiul public au apărut imagini cu momentul în care militarul american a leșinat, în timpul evenimentelor dedicate Zilei Marinei de la Constanța.În imagini se vede că președintele Klaus Iohannis își continuă discursul la pupitru, în timp ce soldații încearcă să îi acorde prim ajutor militarului.

Pe imagini se observă că militarul american își pierde cunoștința și cade pe spate, fiind prins de către alți soldați. Cum nu își revine, unul dintre colegi fuge prin spatele președintelui după targă. În acest timp, șeful statului își continuă discursul.

După încheierea alocuțiunii șefului statului, acesta pleacă, fără să privească în partea dreaptă, acolo unde este militarul leșinat. Rămâne neclar dacă președintele a observat sau nu incidentul.

Ulterior, soldatul a fost preluat cu o targă și dus la spitalul militar din Constanța.

 

 

Inchide