Corlățean, despre „lărgirea cercului de consultare în PSD”: Un lucru important. Dragnea conduce PSD cu multă autoritate

Corlățean, despre lărgirea cercului de consultare în PSD: Un lucru important. Dragnea conduce PSD cu multă autoritate
Publicat: 10/03/2017, 17:05
Actualizat: 10/03/2017, 17:32

„Cred că domniile lor ar fi corect să discute și în interesul întregului partid, pentru a clarifica anumite aspecte. Eu sper ca Victor Ponta să nu plece din PSD și chiar dacă mai pot fi suișuri și coborâșuri și respectând ierarhia în partid, care este în clipa de față, este rezultatul unui Congres, să poată fi găsite formulele de reacomodare, dacă doriți”, a declarat Titus Corlățean la RFI.

În acest context, fostul ministru de Externe a punctat faptul că este „jocul în echipă în campania electorală a fost extrem de important” și că „interesul partidului este de a păstra această unitate”.

„Jocul în echipă în campania electorală a fost extrem de important. Rolul pe care Liviu Dragnea l-a avut ca președinte al partidului în acest succes istoric al PSD-ului, 45% este un rol extrem de important. În același timp și fostul premier Ponta își are propriul său până la urmă electorat și a ajutat foarte mult partidul în campania electorală. Eu cred că de fapt, în realitate, avem mult mai multe chestiuni care unesc și interesul partidului este de a păstra această unitate, decât de a ne consuma energia în chestiuni care poate au și caracter personal”, a mai spus Corlățean. .

Întrebat cum ar descrie modul în care Liviu Dragnea conduce PSD, Titus Corlățean a răspuns: „Cu multă autoritate”.

În acest sens, întrebat dacă uneori e prea multă autoritate, senatorul a replicat: „În război este nevoie de autoritate. Probabil, o lărgire a cercului de consultare însă ar genera o includere, un caracter mai inclusiv în partid și ăsta în momentele astea cred că este un lucru important”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase