Cristian Gentea, candidat PSD la primăria Pitești, despre două proiecte personale inedite: ”Ne trebuie un Pitești efervescent, care să îi țină pe tineri aici”

Redactor:
Cristian Lisandru

Ieri, la Pitești, a avut loc un eveniment pe care fanii echipei de fotbal FC Argeș îl așteptau cu mare nerăbdare. A fost prezentat noul echipament al echipei, dar și noul autocar cu însemnele clubului.

La eveniment au fost prezenţi Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului – și candidatul PSD la Primăria Pitești -, Ion Mînzînă, candidat PSD la Consiliul Județean Argeș, Gica Dobrin – soția marelui fotbalist Nicolae Dobrin -, antrenorul Ionuţ Badea, sponsoria ai echipei, foşti jucători de renume ai FC Argeș și, bineînțeles, foarte mulți suporteri.

”Îi mulțumesc public doamnei Gica Dobrin pentru faptul că a acceptat ca tricourile F.C. Argeș să fie imprimate cu chipul marelui Nicolae Dobrin! De mâine seară, FC Argeș joacă având un înger pe umăr”, a declarat Cristian Gentea.

Cristian Gentea: ”Dintotdeauna mi-am dat seama că râul Argeș n-a fost deloc pus în valoare la noi

În exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, Cristian Gentea a vorbit și despre planurile sale de viitor, din punct de vedere politic, dar și despre două proiecte… inedite care se află pe agenda sa de lucru.

Confortul urban este o prioritate, spune Cristian Gentea, iar ideea de ”smart-city” trebuie să capete contur, atragerea fondurilor europene fiind, din acest punct de vedere, esențială. Însă trebuie pusă în valoare și zona metropolitană, iar utilitățile eficiente trebuie asigurate ”la un preț decent”.

”Direcțiile principale spre care mă orientez sunt confortul urban, smart-city și fonduri europene, iar ca proiecte – cu siguranță – parc industrial, zona metropolitană, asigurarea unor utilități eficiente și la un preț decent. Știți, la noi, tot timpul se spune că ne trebuie un Pitești efervescent, care să îi țină pe tineri aici, să nu mai plece în week-end la București, să rămână să se distreze aici, și dintotdeauna mi-am dat seama că râul Argeș n-a fost deloc pus în valoare la noi. Eu văd Piteștiul dezvoltându-se și pe malul celălalt și, tocmai de aceea, pentru tineri în primul rând – imediat după ce voi ieși primar la Pitești -, voi lua legătura cu Apele Române, cu Ministerul Mediului, pentru că vreau să concesionăm malul râului Argeș și luciul de apă. Acolo, pe un proiect serios, pe fonduri europene, dorim să creăm terase, pontoane, debarcader și, într-adevăr, să îi facem pe tineri să rămână aici și apoi să apară și turiștii”, spune Cristian Gentea.

Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria Pitești

Un festival tip ”Untold” la Pitești: ”Nu este ușor, dar veți vedea că se va și realiza așa ceva”

Candidatul PSD la Primăria Pitești a mai declarat că un al doilea proiect inedit pe care îl are în vedere după ce va câștiga funcția de primar este cel referitor la un festival de muzică.

Dar, precizează Cristian Gentea, nu este vorba despre un festival oarecare, ci de unul impresionant, de tip Untold.

”Vă spuneam că am două proiecte. Veți vedea, în cel mai scurt timp – specialiștii mei deja lucrează cu cifre certe – un festival de muzică aici, de tip Untold, fiindcă toți își doresc așa ceva.  Nu este ușor, dar veți vedea că se va și realiza așa ceva. Poate că la început ne vom adresa publicului piteștean și celor din jur, dar, cu siguranță, veți vedea că în anii următori totul va crește din acest punct de vedere și vom avea turiști suficienți”, a mai declarat Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria Pitești, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO.

Ce mesaje compromițătoare a descoperit Alin Oprea. Cine este personajul celebru cu care soția i-a...
FOTO. Anamaria Ferentz, apariţie hot! Are peste 40 de ani, dar arată ca la 20...
ALERTĂ pe piața alimentară! Toți cei care au cumpărat acest produs, sunt obligați să-l returneze...
Calendar ortodox 25 septembrie 2020. DOI MARI SFINȚI SĂRBĂTORIȚI MÂINE
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Emisiunea lui Mihai Gâdea, făcută praf la CNA. 'Este o făcătură!'. Amenzile sunt URIAȘE
CORONAVIRUS 24 septembrie. Situaţia pe judeţe. Bucureşti pe primul loc în topul infectărilor. Alte trei...
Sondaj IRSOP: Gabriela Firea ar câștiga alegerile locale 2020. Diferența dintre ea și Nicușor Dan
Ce mesaje compromițătoare a descoperit Alin Oprea. Cine este personajul celebru cu care soția i-a...
ALERTĂ pe piața alimentară! Toți cei care au cumpărat acest produs, sunt obligați să-l returneze...
CREATURA din ocean care îl ÎNGROZEȘTE chiar și pe marele rechin alb. Descoperire ȘOCANTĂ în...
ȘOC în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra. A apucat să SPUNĂ că...
Live video FCSB – Liberec scor. Vezi live video, singurul site care transmite meciul
Este DOLIU uriaş în lumea muzicii: Celebra cântăreaţă a murit
Hemoroizi sau cancer? Care sunt simptomele îngrijorătoare
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
„Elveţia României”: locurile unde se află cele mai frumoase şase sate din România pe care...
Inchide