Cu ce se ocupă zilele acestea tânăra de la AUR care ar fi încercat să intre cu gloanțe în Parlament? „Suflecă mânecile și fă schimbarea!”

Cu ce se ocupă zilele acestea tânăra de la AUR care ar fi încercat să intre cu gloanțe în Parlament? „Suflecă mânecile și fă schimbarea!”
Sursa foto: Facebook - Ariadna Cîrligeanu
Publicat: 09/07/2023, 20:18

Ariadna Cîrligeanu a câștigat notorietate la începutul lunii mai, când a fost identificată ca fiind persoana care ar fi încercat să intre în sediul Parlamentului cu patru gloanțe. În ultimele zile, ea se folosește de această vizibilitate pentru a promova intens pe rețelele sociale una dintre cele mai mari campanii de imagine ale Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

Ariadna Cîrligeanu, tânăra care a fost imobilizată de ofițerii Serviciului de Pază și Protecție după ce ar fi încercat să intre în sediul Parlamentului cu patru gloanțe, a fost dusă la audieri de polițiști, după care a fost lăsată să plece acasă, pentru că oamenii legii au deschis un dosar penal in rem și au demarat verificări cu privire la fapte, Ariadna Cîrligeanu neavând, la acea dată, calitatea de suspect sau învinuit.

„Azi la ora 08:00 cu toții la Parlament. NU NE VINDEȚI ȚARA, CIOCOILOR! Nu vă lăsăm! Azi toate drumurile duc la București”, scria ea pe rețelele sociale în acea dimineață, înaintea incidentului care i-a sporit notorietatea.

Ea a fost recunoscută atunci de conducerea AUR drept colaborator apropiat al partidului, care figura ca membru al Biroului Național de Conducere al AUR.

Cei care au reținut-o de la acel moment și o urmăresc pe contul de Facebook au putut să o recunoască printre organizatorii Caravanei medicale AUR, aflată în plină campanie în țară.

„Prin acest proiect, AUR își propune să vină în sprijinul populației din mediul rural, vitregite de orice tip de asistență medicală”, precizează AUR, într-un comunicat de presă.

„Nu lăsăm pe nimeni în urmă”

Tânăra pozează și postează aproape în fiecare zi, începând din 2 iulie, noutăți privind traseul și acțiunile echipei medicale implicată în proiect.

„Vrei o schimbare? Suflecă mânecile și fă schimbarea! AUR PENTRU SĂNĂTATE!”, scria ea în 2 iulie, atașând o fotografie cu ea lângă un autocamion galben, purtând sigla partidului.

„Final de zi: împlinire sufletească! Maraton de 12 ore. Nu ne-am oprit până când ultimul pacient nu a părăsit perimetrul. Felicitări tuturor medicilor și tuturor colegilor care nu au ținut cont de pauze. Încă o dată am demonstrat că prin unitate se poate!”, a postat Ariadna Cîrligeanu în 3 iulie.

În 4 iulie, ea a lăudat cadrele medicale: „Cristina Butura este una dintre cadrele medicale care timp de 12 ore s-au dedicat fără oprire sufletelor care au luat cu asalt cabinetele noastre. Respectați cadrele medicale! Oamenii aceștia sunt adevărați eroi! Munca din spatele ușilor este un efort colosal. Statul ar trebui să le ofere protecție, susținere și un mediu adecvat pentru a-și profesa meseria. Nu-i poți trimite spre masa de operație cu mâinile goale, deoarece în ei se afla speranța zilei de mâine”.

Nici în 5 iulie nu s-a oprit din promovat campania. „A fost o nouă zi în care la ora 20:00, cabinetul de ecografie era solicitat. În cursul zilei de ieri, domnul doctor Vîntu a rezistat alte 12 ore și toți cei prezenți au fost consultați. Indiferent de zi, indiferent de oră, cu ajutorul lui Dumnezeu, nu lăsăm pe nimeni în urmă”, a scris tânăra.

Sâmbătă, ea a apare scurt într-o filmare publicată cu un alt mesaj mobilizator: „ Este ora 9 dimineața. Plouă. Deja sunt prezente 60 de  persoane pentru consultații. Cu ajutorul lui Dumnezeu, indiferent de vreme, și în cursul zilei de azi, vom rămâne până la ultimul om”.

„Mai puteți?” Primim des această întrebare. Da, mai putem! Ei ne au doar pe noi – a fost al doilea measaj al zilei, iar seara a anunțat că echipele pleacă din Bacău și pormesc spre Neamț.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto