Cum arată pesedistul pur și dur: se uită la Antena 3 și crede că Băsescu „trebuia omorât pentru că a distrus țara românească”

Redactor:
Cristian Andrei
Cum arată pesedistul pur și dur: se uită la Antena 3 și crede că Băsescu „trebuia omorât pentru că a distrus țara românească”
Mai multe detalii AICI

Puseele radicale și naționaliste ale lui Victor Ponta sunt aplaudate cu frenezie de nucleul dur al PSD. Pesedistul de la baza partidului se informează de la Antena 3, este antibăsist pur și dur și cere suspendarea urgentă a președintelui, chit că liderii din Kiseleff consideră că, în acest moment, o suspendare ar fi o imprudență politică.

Suspendarea lui Traian Băsescu este dorită de majoritatea pesediștilor, chiar dacă liderii de la centru nu prea mai doresc să meargă pe o astfel de soluție radicală. Printre motivele pentru suspendare invocate de pesedistul de la bază se numără „distrugerea țării românești” și „trădare”.

Pesedistul din Kiseleff mai vorbește despre suspendarea lui Traian Băsescu doar la televizor pentru a nu supăra electoratul radical. În schimb, cel din teritoriu o spune însă deschis.

„Trebuia suspendat de douăzeci de ori și omorât pentru că a distrus țara românească, mai rău că Stalin a fost, cizma lui Hitler”, se arată foarte revoltat un bătrân la Congresul extraordinar al PSD. Despre suspendare spune că este de acord „120 la sută”. E supărat pe românii lui mândri care nu au putut să-l dea jos pe Traian Băsescu. Soluția o vede în marșurile din jurul Palatului Cotroceni, pe modelul celui organizat de Antena 3. „Oamenii nu trebuiau să plece de la Cotroceni până nu îl dădeau jos, suntem prea papa-lapte. Dacă ar mai fi două marșuri tari până în noiembrie să-l dăm jos”, spune cu năduf.

Un alt pesedist bătrân îi recomandă șefului statului să ia o canistră cu benzină și să dea foc urmelor sale, deoarece „prea mult și-a bătut joc de țară”. „Mă rog la Dumnezeu să cadă”, completează tabloul o bătrână, care ține în mână o foaie A4 pe care scrie numele premierului.

Dragnea: „Să nu zburde liber pe câmpiile patriei în campanie”

Unii pesediști recunosc că l-au votat pe Traian Băsescu în 2004, chiar dacă atunci candidatul partidului era Adrian Năstase.

Unii sunt mai rezervați. L-ar suspenda, dar sunt atenți și la mesajul dat de Liviu Dragnea care a spus că dacă Băsescu e suspendat poate cere Curții Constituționale să i se prelungească mandatul din cauza suspendărilor anterioare. „Este prea târziu pentru asta, trebuia să facă mai demult. Se produce prea multă discordie în țară, sunt prea multe certuri la nivel înalt, ar fi cazul să se mai ocupe și de altele”, încearcă să explice o doamnă cu pălărie de ce nu e de acord cu suspendare. „Mai vrem să vedem și Mărțișor cu el, cum a spus domnul Dragnea?”, recită mesajul de la centru colegul său de Congres.

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, recunoaște că suspendarea președintelui Băsescu nu mai este un subiect de actualitate în partid, deoarece nimeni nu vrea ca acesta să „zburde pe plaiurile patriei în campania electorală” pentru prezidențiale.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a prezentat deja liderilor grupurilor parlamentare cererea de suspendare a președintelui Traian Băsescu și așteaptă semnături pe aceasta din partea social-democraților. PNL, PDL, PMP și UDMR au anunțat că nu susțin procedura de suspendare a președintelui Băsescu. Șeful statului a fost suspendat de Parlament în 2007 și 2007, dar referendumurile de demitere nu au întrunit numărul de voturi necesar.

 

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Carmen Brumă arată fabulos la 44 de ani! Și-a arătat sânii printr-o bustieră neagră
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Dialogul care îți dă fiori reci! „Crezi că e rupt?” Întrebarea Simonei Halep a primit...
Amendă de 800.000 de lei pentru Kaufland! Ce au găsit inspectorii ANPC. Românii sunt stupefiați
Sonda spaţială Voyager a detectat un „zumzet persistent” dincolo de sistemul nostru solar
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
Scriitoarea Ileana Vulpescu a murit miercuri. Dramaturg: „Dacă ar fi murit vreun manelist, s-ar fi...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
Amendă de 5000 de lei pentru această greșeală banală! Mulți români obișnuiesc să facă asta
Soția lui Liviu Guță ripostează. Ce susține că a dus, de fapt, la divorțul celor...
S-a dus și mitul bunului Bill Gates? Este șocant motivul pentru care soția miliardarului a...
S-a decretat STARE DE URGENȚĂ! Anunțul ȘOCANT al momentului
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Întrebarea care face RAVAGII la interviurile de angajare din România. 90% dintre candidaţi pleacă acasă
Inchide