Dan Barna: Subiectul fuziunii a existat încă de când am pornit alianța politică USR-PLUS

Redactor:
Politic
Dan Barna: Subiectul fuziunii a existat încă de când am pornit alianța politică USR-PLUS
Dan Barna a afirmat că subiectul unei fuziuni între USR-PLUS a fost pe masă încă de la formarea alianței politice între cele două partide. Liderul USR a precizat că va exista o întâlnire vineri cu cei de la PLUS pentru a vedea ce modalități sunt ca alianța să funcționeze mai departe.

„Subiectul fuziunii a existat încă din momentul în care am pornit această alianță politică. Am făcut această alianță tocmai ca alternativă. USR a venit cu ideea fuziunii încă din primul moment. Colegii de la PLUS au spus să mai așteptăm, să lucrăm mai întâi prin mecanismul acesta de alianțe. Dacă reluăm și vineri vom avea o ședință cu colegii de la PLUS tocmai pentru a vedea ce modalități găsim pentru ca alianța să funcționeze pe mai departe, în perspectiva alegerilor locale care sunt o mare provocare”, a afirmat Dan Barna, luni seara la Digi 24.

Dan Barna a adăugat că este o știre falsă informația potrivit căreia va fi o alianță pentru alegerile locale cu șefi doar de la PLUS, nu și de la USR.

„E un fake news simpatic, pentru că alianța este condusă în momentul acesta de mine și de Dacian Cioloș. Nu există un șef sau niște șefi care conduc ei alianța. Alianța există deja, iar după fuziune, evident dacă ajungem acolo, și este un obiectiv dezirabil zic eu, va fi o negociere foarte firească, adică nu văd o problemă din perspectiva asta”, a conchis Barna.

Inchide