Deputat PNL: Decât să plece USR-PLUS din coaliţie şi să se destrame totul, mai bine pleci tu din Guvern, Florine

Deputat PNL: Decât să plece USR-PLUS din coaliţie şi să se destrame totul, mai bine pleci tu din Guvern, Florine
Deputat PNL, Alexandru Kocsis
Publicat: 01/09/2021, 23:26
Actualizat: 01/09/2021, 23:30

Deputatul liberal, Alexandru Kocsis, a afirmat într-un mesaj postat pe Facebook, că PNDL 3 este un proiect foarte important, însă nu este de acord cu decizia premierului de a-l demite pe Stelian Iona din funcția de Ministrul al Justiției, întrucât atâta timp cat acesta nu a „dat aviz negativ pentru Planul Naţional de Investiţii, iar asta înseamnă că încă se putea negocia pentru a găsi un numitor comun”. Kocsis a declarat că Florin Cîțu ar trebui să demisioneze din funcția de premier.

„Da, Planul Naţional de Investiţii este foarte important pentru Partidul Naţional Liberal. Da, avem 1.230 de primari şi o responsabilitate mare faţă de comunităţile care ne-au acordat încrederea. Da, comunităţile locale mici au nevoie de acces la finanţare pentru a se dezvolta. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu politica pumnului în gură practicată de Florin Cîţu”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, deputatul Alexandru Kocsis.

Deputalul PNL susține că Florin Cîțu nu se pricepe la politică, prin urmare nu mai poate conduce aceasta coaliție de guvernare.

”Atât timp cât Ministerul Justiţiei nu a dat aviz negativ pentru Planul Naţional de Investiţii înseamnă că încă se putea negocia pentru a găsi un numitor comun. Un lider, şef, ce o fi el, care procedează ca Florin Cîţu în seara aceasta, nu merită să conducă nimic. Omul nu pricepe politica, nu respectă nimic şi pe nimeni. Un asemenea om nu mă reprezintă şi nu vreau să vorbească şi să ia decizii în numele meu”, a mai scris deputatul.

Acesta i-a transmis şi un mesaj direct premierului: ”Decât să plece USR-PLUS din coaliţie şi să se destrame totul, mai bine pleci tu din Guvern, Florine”.