Deputatul Emanuel Ungureanu: Fostă șefă din Agenția Medicamentului a aprobat studii pentru firma unde era acționar. Voi sesiza Agenția Națională pentru Integritate

Deputatul Emanuel Ungureanu: Fostă șefă din Agenția Medicamentului a aprobat studii pentru firma unde era acționar. Voi sesiza Agenția Națională pentru Integritate
Deputatul USR Emanuel Ungureanu spune că va sesiza Agenția Națională pentru Integritate, cu privire la o fostă șefă din cadrul Agenției Naționale a Medicamentului, Magdalena Mușetescu, care ar fi aprobat studii clinice pentru firma la care era acționar.

„Alina Magdalena Musetescu a condus prin detașare din mediul privat Departamentul de Aprobare Studii Clinice din ANM (numită în perioada Șișu-Cotel) și este asociată în același timp într-o firmă care derulează studii clinice în România (Monitoring Force Bucuresti SRL). Doamna Mușetescu a lucrat în această firmă până în martie 2019 (conform contului de linkedin), iar compania este activă, conform registrului comerțului”, scrie Ungureanu pe Facebook.

Conform sursei citate, timp ce avea rol de conducere la ANM, Mușetescu a fost administrator, până în noiembrie 2019, al unei companii de comercializare de dispozitive medicale (Proumanitaria International Group, deținută de un cetatean chinez și unul român).

„Solicit ministrului Sănătății să trimită Corpul de Control al Ministerului Sănătății la Agenția Națională a Medicamentului să verifice ce au lăsat în urmă cele 40 de lăcuste ale lui Vâlcov, Cotel și Șișu în această instituție căpușată de PSD. Fapt divers: doamna Mușetescu a fost președintele Asociației Vindecătorilor prin Unde Theta. Undele Theta însă nu i-au transmis doamnei Mușatescu că este în conflict de interese, să vedem pe ce unde va comunica cu inspectorii ANI și dacă se deschid cu noroc ceakrele, poate se întâlnește și cu niște procurori de la DNA!”, conchide Ungureanu.

Sursă FOTO: Emanuel Ungureanu – Deputat USR / Facebook

 

Inchide