• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Disputa la audierea în comisii a Violetei Alexandru. Florin Roman către Carmen Dan: „O sa ajungeţi lângă Dragnea”

Disputa la audierea în comisii a Violetei Alexandru. Florin Roman către Carmen Dan: „O sa ajungeţi lângă Dragnea”

Florin Roman a acuzat-o pe Carmen Dan că i-a pus pe jandarmi să îi bată pe români la protestul din 10 august. Deputatul PNL i-a urat să ajungă, la puşcărie, lângă Liviu Dragnea. Disputa între cei doi a avut loc la audierea în comisii a Violetei Alexandru, propusă la Ministerul Muncii.

La audierea care a durat circa trei ore, aleşii s-au certat între ei şi au lansat acuzaţii grave. Liderul deputaţilor PNL a acuzat-o pe fostul ministrul de Interne Carmen Dan că a dat dispoziţie ca jandarmii să bată românii la protestul din 10 august, notează Mediafax.

Cel care a sărit în apărarea lui Carmen Dan a fost deputatul PSD Adrian Solomon care i-a sugerat să bea un pahar cu apă şi să ia un distonocalm.

„Să vă fie ruşine”, i-a spus Carmen Dan lui Florin Roman.

În replică, liderul deputaţilor PNL i-a transmis: „Sunteţi singurul ministru care a dat ordin să fie bătuţi românii. La puşcărie. O să ajungeti lângă Dragnea. Dumneavoastră să vă fie ruşine”.

Solomon a intervenit în dispută şi i-a recomandat lui Florin Roman să ia un calmant.

„Va rog, un pahar cu apa pentru domnul Roman.Şi un distonocalm”, a declarat Adrian Solomon.

Violeta Alexandru, ministrul desemnat pentru portofoliul Muncii, a fost avizată negativ în comisiile reunite ale Parlamentului. Singurul ministru dintre cei audiaţi miercuri care a fost avizat favorabil este Adrian Nechita Oros pentru portofoliul Agriculturii.

Este ultima zi de audieri a miniştrilor propuşi în Cabinetul Orban 2. Ceilaţi miniştri care au fost avizaţi pozitiv sunt Nicolae Ciucă, Virgil Popescu şi Bogdan Aurescu au aviz pozitiv, care este consultativ.

Votul pentru învestirea Executivului urmează să aibă loc într-un plen reunit luni, 24 februarie, de la ora 16.00.

Inchide