Dragnea: Am înțeles că încrederea pe care am primit-o azi nu e un cec în alb. PSD, diferit azi

Dragnea: Am înțeles că încrederea pe care am primit-o azi nu e un cec în alb. PSD, diferit azi

”Am înțeles că încrederea pe care am primit-o azi nu este un cec în alb, este un vot care ne responsabilizează”, a fost prima reacție a lui Dragnea după anunțarea victoriei la București.

El a susținut că principalele responsabilități ale PSD vor fi dezvoltarea României, dezvoltarea comunităților, ridicarea nivelului de trai și ”să ne asigurăm că niciun român nu este lăsat singur”.

”Vreau de asemenea să îi asigur pe toți românii că astăzi pentru noi este o zi importantă. Este o zi importantă pentru procesul de modernizare al partidului, este o etapă importantă pe care am atins-o. Am avut din cei 45.000 de candidați peste 20.000 de candidați noi. Astăzi PSD a arătat că poate să fie diferit – atât față de celelalte partide, cât și față de trecut, față de ce a fost partidul în trecut”, a subliniat liderul PSD.

”Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care astăzi s-au prezentat la vot și care au lăsat treburile personale pentru a pune umărul la dezvoltarea și viitorul comunităților lor. Vreau să mulțumesc tuturor colegilor mei din partid din organizațiile locale și județene care au dus o campanie ambițioasă, curajoasă și decentă”, a mai spus el.

Inchide