Dragnea cere din nou să fie audiat de Comisia SRI: Dacă mor, mor în picioare. Iohannis nu e protejat

Redactor:
Liviu Dadacus
Dragnea cere din nou să fie audiat de Comisia SRI: Dacă mor, mor în picioare. Iohannis nu e protejat
Mai multe pe gandul.info

„Răspund la orice fel de întrebare, și la comisie (Comisia SRI, n.r.), dacă sunt invitat. Aceste lucruri trebuie știute, pentru că vorbim de o perioadă neagră din istoria acestei țări. Vorbim de destine frânte, oameni distruși. Cum să rămână nespuse, neștiute? Eu stau și mă uit la televizor, mai și citesc prin presă interviuri…apostolii dreptății și alți apostoli. Nu stau sa vorbesc la televizor cum vorbea altul de tăiat de porci. Astea sunt lucruri mult prea serioase care trebuie spuse pentru prima dată într-o comisie (Comisia SRI, n.r.)”, a spus Dragnea la Antena 3.

„Dacă voi fi chemat și întrebat n-o să mă joc cu vorbele, nu o să spun jumătăți de adevăruri. Am sperat mult că o să fiu luat în serios prin ceea ce spun de-a lungul vremii. Am spus că nu mi-e teamă, dacă mor, mor în picioare, nu am de ce să mint și când e vorba de un interes major al acestei țări nu mă dau înapoi. Se pare că n-am fost luat în serios. Am tot avertizat, am tot cerut public de foarte mult timp să intrăm în normalitate. Se pare că nu. Și eu nu sunt împotriva nimănui, dar trebuie să fie lucruri știute, pentru ca toată lumea să înțeleagă că nu se mai poate continua așa, sunt lucruri grave. Nu putem trăi așa. Nu e normal să se trăiască așa. Nu mai poate continua în felul ăsta. Sunt lucruri întâmplate care nu trebuie să se mai întâmple și, din păcate se mai întâmplă și acum. Credeți că președintele Iohannis e protejat? Nici vorbă!”, a adăugat Dragnea.

El a arătat că președintele Iohannis nu va putea să spună niciodată că nu a știut despre aceste „practici”, ale căror „reminiscențe” se simt și astăzi.

„Eu tot sper ca președintele Iohannis să fie mult mai conștientizat și să înceapă să aibă acces la mai multe informații decât are acum și despre ceea ce s-a întâmplat înainte și despre remanențele din acei ani pentru că nu s-a terminat, mai sunt reminiscențe, mai sunt practici la fel de nenorocite. E șeful statului, nu se poate deroba de această răspundere. Nu poate să spună niciodată că nu a știut, nu e treaba mea. E obligat să se implice”, a adăugat liderul PSD.

Inchide