Dragnea despre Ponta: „Tânărul meu prieten a făcut câteva gesturi anapoda, a părăsit o vreme toate aceste reguli ale prieteniei”

Dragnea despre Ponta: „Tânărul meu prieten a făcut câteva gesturi anapoda, a părăsit o vreme toate aceste reguli ale prieteniei
Publicat: 31/07/2015, 13:05

Deși în ultima perioadă au existat momente de neînțelegere între Victor Ponta și Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD își asumă vina și susține că prietenia lor va continua. Pe de altă parte, același Dragnea îl critică pe premier pentru deciziile luate, scriind că a făcut „câteva gesturi anapoda” și „a părăsit regulile prieteniei”.

„În ultima perioadă însă, când asupra lui Victor politica a adunat nori grei, prietenul meu a început să dea semne de răceală. Sunt convins că presiunea în care a lucrat în ultima vreme l-a făcut să-și piardă calmul și echilibrul, iar acest neprețuit prieten al meu mi-a creat impresia că, dintr-o dată, ne-am răcit. Am crezut că prietenii nu se lasă unul pe celălalt în nedumerire, că prietenii își telefonează oricât de grave ar fi împrejurările, că prietenii iși cer unul altuia ajutorul la greu. Ei bine, fiindcă tânărul meu prieten a făcut câteva gesturi anapoda, pentru că a părăsit o vreme toate aceste reguli ale prieteniei, m-am grăbit să-i fac reproșuri în public”, a scris Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD susține că, prin mesajul său, vrea să lămurească faptul că nu a candidat la șefia partidului „pentru a regla conturile”, ci pentru că „așa a crezut că e mai bine pentru partid”.

În altă ordine de idei, președintele interimar al PSD respinge acuzațiile de trădare, spunând că nu el este cel care a trădat.

„Am auzit cuvântul trădare, și, probabil, îl voi mai auzi. Cei care mă cunosc știu că acest cuvânt, dacă a existat vreodată între noi doi, nu se referă la mine. Sunt un provincial sentimental, cu păcatele și cu limitele lui, iar prietenia e o limită pe care m-am străduit mereu să n-o încalc”, a mai scris Dragnea, pe rețeaua de socializare.

Aflat la sediul PSD, șeful interimar a venit și cu alte precizări, spunând că nu există disensiuni între el și Victor Ponta, dar că „dacă cineva vorbește de trădare, nu el este cel care a trădat”. „E vorba de cineva care ne-a trădat și pe mine și pe Victor”, a spus Dragnea, scurt, fără să dea și alte explicații.

În plus, el susține că, într-adevăr, a colaborat cu PNL „în folosul țării, așa cum ar trebui să colaboreze cu Opoziția orice politician aflat la putere”. Și cu „binomul” susține că a colaborat, explicând că a fost nevoit să lucreze cu DNA atunci când era acnhetat.

Cu toate acestea, Liviu Dragnea îl asigură pe Victor Ponta de prietenia lui.

„Am puțini prieteni la care țin cu adevărat, iar Victor e unul dintre acești puțini. Chiar dacă prietenia cu el mi s-a tras de la politică, cu timpul ea a evoluat separat. I-am fost și mi-a fost alături în clipe grele și în clipe frumoase, ne-am stat unul altuia aproape la bine și la rău, ne-am bucurat împreună de marile victorii politice și ne-am amărât de multe ori, în doi, când lucrurile au ieșit prost. Prietenia mea pentru el este azi intactă. Il asigur că, oricât de grea i-ar fi povara pe care a ales s-o poarte, eu o să-i stau mereu alături cu vorba și cu fapta. Nu contează cine cum a votat într-o adunare politică, nu conteaza cine pe cine a sprijinit. Am fost apropiați și sper să fim în continuare la fel de apropiați, fiindcă nu se pot șterge cu buretele cei aproape șase ani de când am pornit împreună să facem lucruri pe care le-am vrut mari”, a mai scris Dragnea.

Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un...
INCREDIBIL! Câți lei câștigă lunar un livrator de la Foodpanda
FOTO. Alina Pușcaș, în costum de baie! Cum arată trupul vedetei
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:
Kira Hagi, prezentatoare de știri! La ce post apare fiica lui Gică Hagi | VIDEO
Averea halucinantă a noului premier al României! 40.000 de euro pensie și venituri grotesc de...
Criza guvernamentală ucide oameni zilnic. Apelul medicilor: Depolitizaţi deciziile medicale şi haideţi să colaborăm
Cum să eviți impactul cu un animal care îți apare în fața mașinii. Sfaturile care...
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
Vaccinarea anti-COVID a accelerat. Un epidemiolog a anunțat când vom atinge imunitatea de turmă în...
INCREDIBIL! Câți lei câștigă lunar un livrator de la Foodpanda
Un medic AVERTIZEAZĂ: acestea sunt cele mai PERICULOASE poziții AMOROASE. „Oamenii nu sunt făcuți să...
Când se întoarce frigul în România. Trebuie să ne pregătim deja hainele groase
VIDEO Dacia ca un MONSTRU bate orice BMW sau Mercedes la viteză. Cum arată bolidul...
Cristian Bîrcă și-a băgat încă o firmă în FALIMENT
Filmul din cariera lui pe care Brad Pitt ar vrea ca lumea să îl uite!
Marea noastră actriță A MURIT... Este doliu uriaș în lumea actorilor români
Se dă lege! Raed Arafat, anunțul momentului pentru milioane de români: "Este în regim de...
Trecerea la ora de iarnă în 2021. Un mare pericol amenință milioane de români
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021