• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Ecaterina Andronescu a fost în sală la Pro România, alături de Ponta, dar nu vrea să plece din PSD

Ecaterina Andronescu a fost în sală la Pro România, alături de Ponta, dar nu vrea să plece din PSD
Ecaterina Andronescu, în sală la Pro România. Ce o nemulțumește în PSD

„Eu nu intenționez să plec din PSD, dar modul în care se întâmplă lucrurile în ultima vreme nu pot să vă spun că mă mulțumesc. Nu îmi pun această problemă acum. (n.r. – să plece din PSD). (…) Mă deranjează faptul că partidul acesta a fost puțin diferit condus. Nu un singur om ia toate deciziile, iar acest lucru este de natură să mă necăjească”, a spus Ecaterina Andronescu la România TV.

Fostul prim-ministru Victor Ponta a lansat luni agenda platformei Pro România, anunțând că în toamna se va organiza un Congres în cadrul căruia se va desemna și candidatul la alagerile prezidențiale din 2019, candidat ce „este astăzi aici în sală”.

La evenimentul organizat cu prilejiul lansării agendei politice a platformei Pro România a participat și Ecaterina Andronescu, despre care s-a speculat în ultimele zile că ar putea demisiona din PSD pentru a se înscrie în partidul lui Ponta, pentru ca, ulterior, să devină candidatul la alegerile prezidențiale a noii formațiuni poltice.

„”Poate fi (n.r – Ecaterina Andronescu candidat la prezidențiale). Nu am discutat în mod direct și nu am cum să anunț eu nimic. O să spun doar că, dacă există pe partea dreaptă doi candidați foarte puternici, domnul Iohannis și domnul Tăriceanu, este obligatoriu să avem și în zona de centru, centru-stânga un candidat puternic și, dacă PSD nu are candidat, avem noi un candidat pe care îl iubesc PSD-iștii. Este unul dintre candidații pe care i-am susține din toată inima”, a declarat Victor Ponta.

 

Inchide