Elena Udrea intră în scandalul dezinfectanților: ”Există interese majore în spate”

Elena Udrea intră în scandalul dezinfectanților: ''Există interese majore în spate''
Publicat: 10/05/2016, 11:49

„Nu au trimis (informări – n.r.) acolo unde ar fi fost normal să trimită. Trebuia să trimită acolo unde trimit de obicei, adică la DNA. Ca dovadă, cei care trebuiau să fie informați nu au fost informați, vedem reacțiile celor care au răspuns la comunicatul SRI. Există interese majore în spatele acestor afaceri care se derulează în spitale, există protecție la nivel foarte înalt”, a explicat Udrea.

„Sunt convinsă că oamenii din SRI stau în spatele unor afaceri și, când vine momentul, îi execută pe unii și îi bagă pe alții în față. probabil că au trimis informări către unii, dar nu către cei care spun că au trimis pentru că acei oameni au negat”, a adăugat aceasta, la B1TV.

„Problema este de a-i trimite prim-ministrului doar dacă constați că din Guvern cineva este amestecat în povestea asta. De ce să trimiți altfel decât cu caracter informativ? De ce nu trimiți la Parchetul General, la DNA, la DIICOT, unde consideri că trebuie? Dacă tot te implici în justiție, de ce nu te implici tot timpul și te implici doar când îți convine ție?”, a continuat Elena Udrea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase