Firea i-a propus o colaborare lui Nicușor Dan. Răspunsul liderului USB

Firea i-a propus o colaborare lui Nicușor Dan. Răspunsul liderului USB
Publicat: 25/05/2016, 11:06

Gabriela Firea a lansat în prima dezbatere cu patru candidați la Primăria Generală o propunere de colaborare cu Nicușor Dan și cu partidul său, Uniunea Salvați Bucureștiul. Firea a spus că este vorba de dorința sa dorința sa de dialog cu specialiștii din partidul său.

„Nu vom colabora cu un partid corupt cum e PSD, condus de un condamnat penal”, a raspuns candidatul USB.

El a fost admonestat pentru această declarație de actrița Anca Sigărtău, venită pentru a o sprijini pe Gabriela Firea în condițiile în care din grupul de susținători ai acesteia nu a făcut parte niciun lider PSD, ci artiști ca Rodica Popescu Bitănescu, Marcel Pavel, foști sportivi – Gabriela Szabo, o educatoare sau un medic supraviețuitor al accidentului din Apuseni.

Atât Anca Sigărtău, cât și Rodica Popescu Bitănescu l-au atacat frontal pe Nicușor Dan în numele Gabrielei Firea, cele mai multe atacuri din cadrul dezbaterii de la Antena 3 având loc între aceste două tabere.

Declarația care RĂSTOARNĂ TOTAL cazul Condrea. Ce s-a întâmplat de fapt la locul ACCIDENTULUI: „Așa ceva NU AM MAI VĂZUT în viața mea!”

Cele două au lăudat-o pe Gabriela Firea pentru că este ”foarte puternică” și ”grozavă”, Anca Sigărtău arătând că Firea îi amintește de primarul Craiovei, Olguța Vasilescu.

”Avem un punct comun amândouă, iubește actorii tineri”, a concluzionat laudele despre Firea Rodica Popescu Bitănescu.

„Mie și susținătorilor mei, momentul mi-a adus aminte de Epoca de Aur”, a spus Nicușor Dan despre Rodica Popescu Bitănescu, care l-a apostrofat: ”Ai văzut vreo piesă de-a mea, domnul Dănuț?”.

”Dumneavoastră sunteți acolo în loc de domnul Dragnea, în loc de domnul Ponta, în loc de domnul Șova, Onțanu”, a fost răspunsul candidatului USB.

”Am trăit în Epoca de Aur, cea mai dură perioadă a fost a lui Gheorghiu Dej, am trăit ce n-ai trăit dumneata, foamea, frigul, frica, habar n-ai, nu faci decât mișto”, a fost de părere actrița.

La finalul dezbaterii, candidatul PNL, Cătălin Predoiu, și-a exprimat respectul față de Rodica Popescu Bitănescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase