VIDEO | Florin Cîțu: Toți vorbim că după 25 septembrie o să fie o mare echipă și o să fim împreună. Chiar așa o să fie , dacă până atunci o să avem astfel de comportamente?

Publicat: 06/07/2021, 20:47
Actualizat: 06/07/2021, 22:45

Premierul Forin Cîțu, a ținut să atragă atenția colegilor care atacă în mod sistematic Partidul Național Liberal, că prin această modalitate nu fac decât să șubrezească relațiile din interiorul partidului. De asemenea Cîțu a ținut să precizeze că îl susține pe Pavel Popescu pentru șefia PNL, filiala Sectorului 4.

„În aceste câteva săptămâni de campanie s-au întâmplat câteva lucruri pe care doar eu şi echipa mea le-am condamnat public şi îi fac această provocare colegului meu Ludovic Orban ca de astăzi, Ludovic, te rog, să condamni şi tu pe acei colegi ai noştri care îşi fac propriii colegi lichele, trădători şi programează emisiuni la televizor şi aşa mai departe în care să îi denigreze. Împreună trebuie să condamnăm acest comportament. Noi doi, eu şi cu Ludovic Orban, de fiecare dată, pentru că aceşti colegi nu fac cinste Partidului Naţional Liberal şi ne fac nouă rău”, susține Prim-ministrul.

„Dar toți vorbim că după 25 septembrie o să fie o mare echipa și o să fim împreună, chiar așa o să fie, dacă până atunci o să avem astfel de comportamente? Dacă o să fie emisiuni la unele televiziuni, care atacă sistematic premierul, miniștrii și oamenii din echipa lui ? Știu că nu și le asumă nimeni, dar cumva sunt atacați oameni doar dintr-o singură echipa, trebuie să oprim aceste lucruri, dacă vrem să avem un Partid Național Liberal așa cum trebuie”, a declarat Florin Cîțu.

„Sunt astăzi aici să îl susţin pe Pavel Popescu. Pavel Popescu a fost şi el sunat de foarte multe ori să dea o rezoluţie pentru un candidat atunci când contau filialele, când se numărau filialele. Acum nu se numără, atunci se numărau. I s-a impus, bineînţeles, prin biroul său i s-a impus să aibă această decizie şi a fost singurul om cu vot împotrivă. A avut un argument foarte bun. De ce să dăm o susţinere pentru un singur candidat când poate vom mai avea şi alţi candidaţi. A avut curajul să stea drept şi să nu răspundă ameninţărilor. Partidul Naţional Liberal nu este o dictatură şi vă rog pe toţi aceia care sunteţi sunaţi de fiecare dată şi ameninţaţi să ieşiţi public şi să spuneţi. Pentru că, dacă se întâmplă aşa ceva, nu ne face cinste nouă”, a mai afirmat premierul.

Tot în cadrul alegerilor, Ludovic Orban a luat cuvântul îndemnându-și colegii să voteze ceea ce ei consideră că este bine pentru PNL, precizând că el nu îl va susține pe Pavel Popescu la șefia filialei PNL a Sectorului 4.

„Astăzi este ziua dumneavoastră, nu ziua noastră, au trecut deja două ore, ajunge din cauza asta nu o să va țin un discurs, dar am să va spun ceva, eu nu am venit să îl susțin pe Pavel Popescu, eu am venit să va susțin pe dumneavoastră, votați ceea ce este corect, firesc, normal și spre binele Partidului Național Liberal, filiala Sectorului 4”, a declarat Orban.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Chiar și șefii se tem că Inteligența Artificială le va lua locul de muncă!