Gabriel Zetea, deputat PSD, hotărât cu privire la candidatura lui Cîrstoiu: „Nu se mai discută în acest moment nici de retragere, nici de renunțare”

Publicat: 15/04/2024, 23:48

Deputatul PSD Gabriel Zetea a făcut o serie de comentarii virulente la adresa unor membrii PNL, cărora le-a reproșat lipsa de loialitate față de Coaliție. Acesta a adresat și zvonurile cu privire la retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa electorală și a menționat că PSD „merge până la capăt” alături de candidat.

Gabriel Zetea, deputat PSD, a oferit detalii despre culisele alianței politice și a menționat că unii membrii liberali au profitat de această situație pentru a atrage cât mai mult electorat de partidului lor.

„Partidul Social Democrat nu a obligat pe nimeni și nu a rupt mâna nimănui și nu i-a pus-o la spate să facă această Alianță. Partidul Național Liberal a profitat de această Alianță cu Partidul Social Democrat, în acest moment, și a încercat să obțină o strategie electorală prin care să câștige scorul electoral al Partidului Național Liberal, mergând de unul singur la alegerile europarlamentare, nu era unul dintre sporuri care să le facă cinste.”, a declarat Zetea.

Zetea a menționat că, printre liberalii care au demonstrat că sunt de încredere, există și aceia care îi pun pe membrii Coaliției într-o lumină nefavorabilă. Deputatul PSD a vorbit despre modul în care unii membrii PNL s-au referit la Cătălin Cîrstoiu, candidatul la Primăria Capitalei din partea Coaliției.

Partidul Social Democrat a făcut această alianță cu oameni de bună credință. Înțelegem că în interiorul Partidului Național Liberal sunt și oameni cărora le lipsesc și bunul simț și buna credință și încearcă să își pună proprii candidați într-o lumină proastă, așa cum face domnul Sigartău cu domnul medic Cătălin Cârstoiu, vorbind despre el ca nefiind susținut de către cele două partide și face o mare deserviciu, a menționat Zetea.

Gabriel Zetea a recunoscut că PSD-ul a avut rețineri în a propune drept candidat la Primăria Capitalei un personaj lipsit de notorietate, însă este social-democrații îl susțin întru totul și nu se poate vorbi de o retragere din cursă a medicului.

„Partidul Social Democrat a avut rezerve mari în ceea ce privește desemnarea medicului Cătălin Cîrstoiu. Am spus din start că desemnarea unui om care are o notorietate mică are șanse mici să ducă la câștig, dar odată ce am acceptat această nominalizare, mergem înainte ca oameni foarte hotărâți. Nu se mai discută, în acest moment, nici de retragere, nici de renunțare. Membrii Partidului Social Democrat, primarii de sector vor fi cei care vor ieși în stradă. Îi provoc și pe membrii Partidului Național Liberal nu doar să dea declarații la televizor, ci să iasă în stradă”, a cconchis Zetea.

CITEȘTE ȘI:

Cătălin CÎRSTOIU despre transportul în comun: Primăria CAPITALEI a achiziţionat 100 de autobuze electrice, din care în trafic sunt 40

O nouă ședință a Coaliției: SURSE: Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul PSD-PNL

Cîrstoiu exclude varianta RETRAGERII din cursă. Grindeanu: ,,Din câte știu eu candidatura nu e depusă”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Câți dintre părinții români care muncesc în alte țări vin acasă de Paște?