Gândurile lui Cristoiu. Topul politicienilor: Iohannis se mândrea că a scris o carte. A avut timp

Locul 5 – Augustin Lazăr, fost procuror general al României

„Domnul Augustin Lazăr care a acționat ca un om politic, că dacă acționa ca un profesionist spunea , dar… politicienii se gândesc și la pensia lor”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 4 – Klaus Iohannis, președintele României

„Klaus Iohannis care apelează din nou, ca și în 2014, ca în locul lui să meargă o carte, știți că domnia sa a scos o carte… Iertați-mă, ca jurnalist, păi ăsta e titlu să vândă o carte? Eu.ro, adică, nu știu, dacă spunea Uniunea Europeană în pielea goală cred că o mai citea…A scris-o în câteva luni, mai mult decât mine, eu nu reușesc să scriu o carte și chiar cu asta mă ocup (…) se mândrea, adică a avut timp, înseamnă că nu se mai ocupa de președinție. (…) Cartea, vă recomand să o citiți, este o splendoare, e alcătuită din propoziții simple gen , . Adică… sună… vă dau din memorie, spune așa: . Cartea e vreo 59 de lei, între noi fie vorba. Dacă, la o emisiune viitoare, dacă domnii de la Curtea Veche nu dau publicității contractul, o să-mi permit, cu toate riscurile, să spun că este o șmecherie financiară deoarece cartea costă 59 de lei. Urieșește, stați să ne lămurim, și cărțile mele sunt mai ieftine. Deci este foarte scumpă, textul este de vreo 100 de pagini, el l-a făcut de 400 cu caractere mari și vă întreb următorul lucru: dacă el a vrut să facă o carte pentru poporul român, să-l ajute să înțeleagă Uniunea Europeană, păi de ce nu o dă pe gratis? Va fi distribuită obligatoriu de PNL-iști, ca și , da? Deci va avea un tiraj mare, banii vor veni și îi va încasa cine?”, a susținut Ion Cristoiu.

Locul 3 – Eugen Nicolicea, deputat PSD, propus ministru al Justiției

„Domnul Eugen Nicolicea, care a devenit de acum vedetă, era și înainte, dar acum a ieșit în prima linie. Și el nu e genul… el e din ăsta mai în vârstă, mai bătrân. Tudorel Toader, așa cum am spus și l-a și supărat, e o vedetă, lui îi plac toate astea, să țină cuvântări pe scări, discursuri… Nu, Eugen Nicolicea nu va fi… el e foarte bun pe Regulament, sigur, nu e talia domnului Tudorel Toader, dar poate, să nu surâdeți, poate că ar fi mai bun ministru al Justiției decât Tudorel Toader, care are în continuare această nevoie de spectacol, dacă ați observat. La un moment dat, când faci prea mult spectacol, nu mai ai timp să legiferezi sau să fiarbă ciorba din bucătărie, se ocupă de spectacol „, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 2 – Viorica Dăncilă, prim-ministrul României

„Viorica Dăncilă care a reușit să întrețină în această perioadă zvonuri și iluzia că ea se opune domnului Liviu Dragnea, iată că s-a dus la Botoșani cu Liviu Dragnea și crește ca imagine, i-a ajutat foarte mult această perioadă, pe ideea de alternativă la domnul Liviu Dragnea. Dacă domnul Liviu Dragnea ar face un pas înapoi sau ar fi condamnat, sigur vine președinte interimar doamna Viorica Dăncilă”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 1- Tudorel Toader, ministru demisionar al Justiției

„Cine putea să fie decât Tudorel Toader, cred că nu mai e nevoie să vă reamintesc tot spectacolul cu demisia, cum își dă demisia, n-am înțeles de ce și-a dat-o după ce a fost revocat, cum a trimis-o, a zis întâi să se duce el, apoi a trimis-o prin șofer și toate în fața presei. A rămas în continuare și vă spun și de ce e pe locul întâi pentru că el va rămâne ministru Justiției cred că până după prezidențiale. Pentru că el a spus așa, atenție, și-a dat demisia, nu că e revocat, cu condiția, adică și-a dat demisia că el pleacă numai în momentul în care, atenție, apare în Monitorul Oficial, numele următorului. A zis așa, n-a zis când apare în Monitorul Oficial că nu mai e. Deci el spune așa: Ministerul este foarte important, da, eu numi pot permite să plec decât când vine un înlocuitor, ca la pilot, da? Păi predau manșa… Deci nu pleacă în momentul în care e semnată revocarea. Și când va fi numit un nou ministru? Și asta înseamnă că până atunci rămâne în fruntea ministerului, cu acceptul lui Liviu Dragnea. A fost o întreagă comedie, Liviu Dragnea a vrut să arate electoratului activ că-l dă jos pe Tudorel Toader pentru că el nu a făcut acele ordonanțe, nu-i așa, dar acum Tudorel Toader, rămânând la minister și nemaiavând cine să semneze, nu vor mai putea fi semnate Ordonanțele de Urgență”, a conchis Ion Cristoiu.

Emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” va fi difuzată duminică, 21 aprilie 2019, de la ora 17:00, pe MEDIAFAX și Gandul.info.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu