Gândurile lui Cristoiu. Topul politicienilor: Tudorel Toader întreține iluzia ordonanței de urgență

„Gândurile lui Cristoiu” -Topul politicienilor:

Locul 5- Mugur Isărescu, guvernatorul BNR

„Mugur Isărescu că s-a întors și el, are revenit la tema aurului. Și-a dat seama că poate vrea să candideze. Și-a dat seama că era o temă în care pierdea. Era greu de explicat, intrai în combinație economice, oricum opinia publică nu înțelege”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 4- Tudorel Toader, ministrul Justiției

„Domnul Tudorel Toader pentru că el este în continuare o vedetă, deși nu am înțeles de ce este o vedetă și el este cel care nu reușește să ne convingă că nu se mai dau OUG, cred că și el face parte din piesa aceasta de a întreține iluzia OUG. Se aproprie de Eugen Teodorovici și mai este și doamna Ecaterina Andronescu. Sunt politicieni care nu rezistă să nu apară la televizor. Adică domnul Tudorel Toader, cei de la PSD, așa pe la colțuri se plâng că el în fiecare dimineață face agenda pe scări, de dragul vedetismului (…) poți să intri în minister și fără să dai declarații, el îi sună… vrea să dea declarații și atunci e chiar o mare problemă. Indiferent ce măsuri ia PSD peste zi, agenda este făcută pulbere de domnul Tudorel Toader care, de obicei, se referă la ba nu e de acord cu acela, ba îl ceartă pe domnul Lazăr”, a susținut Ion Cristoiu.

Locul 3- Viorica Dăncilă, premierul României

„Viorica Dăncilă, pentru că a avut o tresărire, dar nelalocul ei în legătură cu cei 12 ambasadori, adică premierul de ce să îi sune ea. Aici era o chestiune numai și numai de diplomația românească. Pentru că ăia au încălcat codul, regulile elementare ale comportamentului diplomatic și trebuia domnul ministru de Externe, adică doamna trebuie să îi ceară ministrului de Externe, ați văzut că nu a cerut. Și doamnei Birchall, dar mai ales ministrului de Externe, trebuia să declanșeze procedurile, eventual chemarea ambasadorilor, dacă nu chiar chemarea unor ambasadori de ai noștri. E un grad mai înalt, dar trebuie să dai semnal diplomatic. Nu l-a dat, așa că ne-a ținut ea o cuvântare, a evitat să dea acest semnal, probabil că s-a gândit că domnul Meleșcanu nu o să facă sau s-a gândit, cum face, și domnul Dragnea să nu cumva să facem ceva iremediabil. Vorbim. Și dacă nu vorbim, și dacă vorbim trimitem o hârtie”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 2 – Klaus Iohannis, președintele României

„Klaus Iohannis, pentru că va mai trăi din ideea de referendum încă până pe 26 mai. Pe 26 mai vom vedea atunci ce va face”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 1- Laura Codruța Kovesi, fost procuror-șef al DNA

„Pe locul 1 eu consider că e doamna Kovesi (…) deocamdată prin ceea ce face este un politician. Am un sondaj secret de campanie al unui partid care arată că doamna Kovesi este umăr la umăr cu domnul Iohannis pe electoratul de dreapta. Ea constituie în continuare un mare pericol pentru Klaus Iohannis, pentru că este spre dreapta, nu spre stânga. Din punctul acesta de vedere, cam tot ce face domnul Klaus Iohannis nu vizează PSD. Toate ieșirile nu PSD vizează, ci câștigarea bătăliei, nu cu Cioloș, el stagnează, ci cu Laura Codruța Kovesi. Deci din toate deja Dacian Cioloș reușește să dezamăgească. Cu cât apare mai des la televizor…vă dau și o informație, există o tactică la USR, a fost sfătuit domnul Cioloș de consilierii de campanie să nu iasă și el și Barna și să găsească, dacă ați observat, un trăsnit în partid care este Andrei Caramitru. Dacă ați observat fiecare partid are niște trăsniți, (…) la PSD e acela, Rădulescu-mitralieră, de la PMP e chiar președintele partidului, Eugen Tomac, la USR e Andrei Caramitru, iar la PNL e domnul Cîțu. Dacă ați observat, ei ies și apoi vine partidul și spune ”, a dezvăluit Ion Cristoiu.

Emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” va fi difuzată duminică, 7 aprilie 2019, de la ora 17:00, pe MEDIAFAX și Gandul.info.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun