Gruparea Chiliman-Moisescu-Orban REACȚIONEAZĂ: Antonescu se comportă ca interimarul lui Băsescu la PNL. Noi l-am bătut pe Băsescu, Antonescu a pierdut toate bătăliile

Gruparea Chiliman-Moisescu-Orban REACȚIONEAZĂ: Antonescu se comportă ca interimarul lui Băsescu la PNL. Noi l-am bătut pe Băsescu, Antonescu a pierdut toate bătăliile
Publicat: 19/10/2012, 19:53
Actualizat: 02/08/2014, 22:35

Primarul Sectorul 1, Andrei Chiliman, fostul președinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, și deputatul Ludovic Orban l-au criticat pe președintele PNL, Crin Antonescu, pentru propunerea făcută în cadruL Consiliului Național Executiv al PNL privind demiterea conducerii organizației din sectorul 1.

Toți trei l-au atacat succesiv pe Crin Antonescu, spunând că nu vor părăsi PNL, ci vor sprijini candidații USL la parlamentare. Totodată, ei au respins teoria lansată de Antonescu, potrivit căreia ei au făcut blat cu Traian Băsescu la referendum. Vlad Moisescu l-a contrazis pe Antonescu afirmând că nu el este „domnul V”, care apare stenogramele de la referendum și care vorbea despre grupul infracțional organizat din PNL.

„E o zi veselă pentru adversarii PNL, pentru Traian Băsescu a cărei copie este domnul George Crin Laurențiu Antonescu. Ziua de azi este una tristă pentru PNL. Antonescu a decapitat cea mai puternică filială și a dat certificat de liberal lui Gigi Becali. Domnul Antonescu se comportă ca un interimar al lui Băsescu la PNL. A decapita cea mai importantă filială ș a-l înscrie pe Becali este un serviciu pentru Traian Băsescu”, și-a început atacul Andrei Chiliman.

El le-a transmis liberalilor că toate acțiunile lui Antonescu țin de interesele sale „politicianiste și meschine”.

„Regret că un om care vorbește atât de frumos, are un caracter atât de urât. Până acum din aprilie 2012, când am fost demis de la conducerea PNL București, fără bază statutară, am refuzat să pronunț numele acestui domn. Cred însă că am datoria față de liberalii cu care sunt coleg să nu las să ajungă la ei doar ceea ce spune Antonescu și invectivele lui Becali”, a spus Chiliman.

Primarul Sectorul 1 i-a cerut lui Crin Antonescu să-și retragă afirmația privind „blatul cu PDL”. Chiliman a menționat că nu s-a întâlnit cu Dan Andronic din 2008, când acesta era consultant la PNL.

„Eu, Vlad Moisescu și ceilalți colegi am câștigat cele mai multe competiții electorale cu Traian Băsescu. Domnul George Crin Laurențiu Antonescu a pierdut toate bătăliile”, a declarat Chiliman.

El a spus că nu regretă scrisoarea trimisă lui Daniel Chițoiu pe când acesta era președinte interimar la PNL, propunându-i lui Antonescu să-și asume faptul că dorește desființarea Curții Constituționale și a CNSAS.

Fostul președinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, l-a atacat pe Antonescu, declarând că acesta în loc să vorbească despre Gigi Becali ar vorbi despre locurile de muncă.

În postura de al treila vorbitor, Ludovic Orban a dat de înțeles că nu îl va vota pe Crin Antonescu la alegerile parlamentare, chiar dacă acesta va candida în colegiul unde își are domiciliul

„Să vorbești despre blat cu Traian Băsescu la Sectorul 1 este o sfidare și o calomnie pe care nu o poate accepta nimeni. Mi se pare o împietate și un lucru nedrept față de mine, în toate luptele m-am aflat în prima linie, cu riscuri mai mari decât Crin Antonescu”, a reacționat Ludovic Orban.

El a adăugat că nu îl poate gira pe Gigi Becali, deoarece nu i-a demonstrat că este un liberal autentic.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Doliu imens în PSD. A murit în prag de Înviere. Tragedia a lovit chiar azi
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern