Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, face dezvăluiri neașteptate: Candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale a fost o greșeală

Redactor:
Alexandra Mortu
Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, face dezvăluiri neașteptate: Candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale a fost o greșeală
Liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a explicat care a fost cauza eșecului pe care l-a avut partidul în cadrul alegerilor prezidențiale.
Acesta a susținut faptul că s-a ajuns la concluzia că decizia de a o susține pe Viorica Dăncilă drept candidat PSD în cura pentru alegerile prezidențiale a fost una greșită. 
 
„Au fost decizii greșite luate de PSD după pierderea alegerilor europarlamentare. Ar fi fost alți pași de făcut. Nu sunt unul dintre cei care consideră că ar fi trebuit să ieșim imediat de la guvernare. De fiecare dată când președintele partidului a fost și premier, și aici mă refer la Adrian Năstase, a fost o logică, guvernarea a funcționat foarte bine. Totuși guvernul Năstase fără doar și poate a fost unul dintre guvernele bune ale României. În acel moment partidul nu vedea altă candidatură decât Adrian Năstase(…).
 
A urmat în oglindă Victor Ponta, de asemenea o guvernare bună. Decizia Victor Ponta de a candida el și nu Crin Antonescu s-a dovedit o decizie greșită și am pierdut alegerile.
 
În zilele noastre, după europarlamentarele pierdute de PSD, eu am fost unul dintre susținătorii ca doamna Viorica Dăncilă să devină și președinta partidului, în aceeași logică(…). Decizia ca dânsa să fie și candidat a fost una greșită! Ar fi trebuit ca PSD să fie mult mai curajos”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3, potrivit a1.ro. 
 
„PSD nu a reușit să treacă peste orgoliul de a avea candidat, cu toate că am intrat în alegeri într-o situație nu tocmai confortabilă”, a mai spus noul lider PSD.
 
Congresul pentru alegerea noului președinte al Partidului Social Democrat ar urma să aibă loc cel mai probabil în luna februarie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Inchide