Liviu Dragnea amenință cu suspendarea, dacă Iohannis nu respectă decizia CCR

Liviu Dragnea amenință cu suspendarea, dacă Iohannis nu respectă decizia CCR
Publicat: 11/06/2018, 01:09
Actualizat: 25/03/2019, 21:31

„Eu am spus ieri, și nu numai eu, că noi suntem hotărâți să mergem până la capăt și cu normalizarea legilor justiției, și cu normalizarea codurilor penale, deciziile Curții. Nu sunt prezicător, nu știu ce va face președintele Dar dacă va face GREȘEALA FATALĂ să nu pună în aplicare o decizie CCR, dincolo că se va face de râs peste tot în lume, această încălcare nu ne va lăsa indiferenți. Nici nu mai cotnează că e vorba de Kovesi – putea fi și Lazăr, oricine – noi nu vom putea sta cu mâinile în sân„, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

El a subliniat că social-democrații nu pot admite ca o decizie CCR să nu fie pusă în aplicare și vor utiliza tot ce au la dispoziție.

„Se poate ajunge la ORICE. Eu spun din nou: dacă ne tot provoacă, NOI AM ARĂTAT ASEARĂ că răspundem la toate provocările și nu lăsăm lucrurile așa. Nu ne e frică. Dacă acest om care e președintele României înțelege că e, de fapt prizonierul statului paralel și că va rămâne prizonierul statului paralel, dacă nu va acționa conform Constituției, e problema lui, dar noi nu vom lăsa lucrurile așa. Degeaba arătăm abuzuri, degeaba modificăm codurilor penale, dacă lăsăm nesancționată o desconsiderare a deciziei CCR”, a adăugat președintele PSD.

El a mai spus că, dacă președintele Klaus Iohannis nu o revocă pe șefa DNA, PSD va acționa „indiferent de costurile electorale„.