Ludovic Orban, acuzat că „a transformat Guvernul în sediu de partid”. PSD trage cu tot arsenalul în premierul României

Ludovic Orban, acuzat că „a transformat Guvernul în sediu de partid”. PSD trage cu tot arsenalul în premierul României
Ludovic Orban, acuzat că „a transformat Guvernul în sediu de partid”. PSD trage cu tot arsenalul în premierul României / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/photos
Publicat: 01/08/2020, 14:37

Premierul Ludovic Orban este acuzat că „a transformat Guvernul în sediu de partid”. Atacul vine din partea liderilor PSD, care reacționează imediat ce s-a aflat despre alianța PNL-USR pentru alegerile locale din București. Negocierile s-au purtat chiar în sediul Guvernului, un fapt de neacceptat, după cum remarcă social-democrații, supărați că liberalii au transformat Palatul Victoria în  „sediu de partid”.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, dar şi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, au atacat în rafale pactul PNL-USR.

Aşa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărţind candidaturi în stânga şi-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală. Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o ruşine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio ţară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacţii şi negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă şi acum în sediu de partid. În loc să-şi bată capul pentru a repara situaţia dezastruoasă din DSP-urile căpuşate de toate rudele şi pilele liberale, Orban negociază politic funcţii”, a scris Marcel Ciolacu pe contul personal de Facebook.

Ciolacu a susţinut că premierul Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, în loc să discute despre investiţii, spitale, şomaj, alocaţii şi pensii: „Nimic pentru oameni, totul pentru ei şi pentru buzunarele lor! Degeaba! E în #FIREA oamenilor să îi măture la vot!”.

Gabriela Firea atacă: „Abuz de funcţie!”

Abuz de funcţie! Abuz de putere! Abuz de încredere! Folosirea fondurilor publice pentru interese de partid!”, a reacționat şi Gabriela Firea. În opinia primarului Capitalei, clădirea Guvernului a fost transformată în loc de „tranzacţii politice murdare”.

Dacă mai aveam cu toţii vreo speranţă că acest Guvern lucrează de dimineaţa până seara în interesul românilor, una mică, mică, aceasta s-a năruit definitiv! Caz unic în lume, raportat la ţările democratice, nu la dictaturi, clădirea Guvernului din Piaţa Victoriei – cea care ar trebui să fie laboratorul deciziilor bune pentru toţi românii, indiferent de regiune istorică, vârstă, profesie, confesiune, opţiuni politice – a fost pângărită prin transformarea acesteia în loc de tranzacţii politice murdare, în detrimentul cetăţenilor. În Sala Moldova, de la etajul 1, în care de obicei sunt primite delegaţiile sindicatelor, patronatelor, investitorilor strategici – din ce în ce mai puţini, au fost chemaţi politicienii care nu au altceva planificat decât să dea tunuri în Bucureşti!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Ea a adăugat că Vlad Voiculescu şi-a negociat postul de viceprimar al Capitalei, responsabil cu domeniile sănătate şi social.

Adică lupul paznic la oi! Dacă în 4 ani de zile, prin investiţii consistente în spitalele din Capitală, acestea arată net superior spitalelor Ministerului Sănătăţii, se pregăteşte să vină pe turnantă nepotul unchiului, cu afaceri în domeniu, să facă ce ştie el mai bine! Să ne aşteptăm la privatizarea sistemului de sănătate, la tarife pe care nu şi le pot permite decât cei cu venituri foarte mari, la achiziţii îndreptate către firmele de casă! La blocarea transplantului, aşa cum a mai făcut ca ministru! Iar în domeniul social, să fie eliminate «pomenile» acordate de primarul Firea, cum ar fi sprijinul financiar pentru copiii cu dizabilităţi, pentru gravide, nou-născuţi, cupluri infertile, analize genetice pentru afecţiuni oncologice etc”, a completat Gabriela Firea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Scandal în familia lui Mădălin Păduran, după înmormântare. Narcisa, iubita tânărului, acuzată că a deschis...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Nivelurile apei din barajele din Istanbul se ridică la peste 81%! Ce spun experții despre...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Microsoft pariază pe Inteligența Artificială și investește într-o companie din Abu Dhabi