Ludovic Orban, acuzat că „a transformat Guvernul în sediu de partid”. PSD trage cu tot arsenalul în premierul României

Redactor:
Marius Olaru
Ludovic Orban, acuzat că „a transformat Guvernul în sediu de partid”. PSD trage cu tot arsenalul în premierul României
Ludovic Orban, acuzat că „a transformat Guvernul în sediu de partid”. PSD trage cu tot arsenalul în premierul României / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/photos

Premierul Ludovic Orban este acuzat că „a transformat Guvernul în sediu de partid”. Atacul vine din partea liderilor PSD, care reacționează imediat ce s-a aflat despre alianța PNL-USR pentru alegerile locale din București. Negocierile s-au purtat chiar în sediul Guvernului, un fapt de neacceptat, după cum remarcă social-democrații, supărați că liberalii au transformat Palatul Victoria în  „sediu de partid”.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, dar şi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, au atacat în rafale pactul PNL-USR.

Aşa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărţind candidaturi în stânga şi-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală. Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o ruşine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio ţară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacţii şi negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă şi acum în sediu de partid. În loc să-şi bată capul pentru a repara situaţia dezastruoasă din DSP-urile căpuşate de toate rudele şi pilele liberale, Orban negociază politic funcţii”, a scris Marcel Ciolacu pe contul personal de Facebook.

Ciolacu a susţinut că premierul Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, în loc să discute despre investiţii, spitale, şomaj, alocaţii şi pensii: „Nimic pentru oameni, totul pentru ei şi pentru buzunarele lor! Degeaba! E în #FIREA oamenilor să îi măture la vot!”.

Gabriela Firea atacă: „Abuz de funcţie!”

Abuz de funcţie! Abuz de putere! Abuz de încredere! Folosirea fondurilor publice pentru interese de partid!”, a reacționat şi Gabriela Firea. În opinia primarului Capitalei, clădirea Guvernului a fost transformată în loc de „tranzacţii politice murdare”.

Dacă mai aveam cu toţii vreo speranţă că acest Guvern lucrează de dimineaţa până seara în interesul românilor, una mică, mică, aceasta s-a năruit definitiv! Caz unic în lume, raportat la ţările democratice, nu la dictaturi, clădirea Guvernului din Piaţa Victoriei – cea care ar trebui să fie laboratorul deciziilor bune pentru toţi românii, indiferent de regiune istorică, vârstă, profesie, confesiune, opţiuni politice – a fost pângărită prin transformarea acesteia în loc de tranzacţii politice murdare, în detrimentul cetăţenilor. În Sala Moldova, de la etajul 1, în care de obicei sunt primite delegaţiile sindicatelor, patronatelor, investitorilor strategici – din ce în ce mai puţini, au fost chemaţi politicienii care nu au altceva planificat decât să dea tunuri în Bucureşti!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Ea a adăugat că Vlad Voiculescu şi-a negociat postul de viceprimar al Capitalei, responsabil cu domeniile sănătate şi social.

Adică lupul paznic la oi! Dacă în 4 ani de zile, prin investiţii consistente în spitalele din Capitală, acestea arată net superior spitalelor Ministerului Sănătăţii, se pregăteşte să vină pe turnantă nepotul unchiului, cu afaceri în domeniu, să facă ce ştie el mai bine! Să ne aşteptăm la privatizarea sistemului de sănătate, la tarife pe care nu şi le pot permite decât cei cu venituri foarte mari, la achiziţii îndreptate către firmele de casă! La blocarea transplantului, aşa cum a mai făcut ca ministru! Iar în domeniul social, să fie eliminate «pomenile» acordate de primarul Firea, cum ar fi sprijinul financiar pentru copiii cu dizabilităţi, pentru gravide, nou-născuţi, cupluri infertile, analize genetice pentru afecţiuni oncologice etc”, a completat Gabriela Firea.

Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
Live video Dinamo – UTA Arad Scor. Sigurul site care transmite live meciul
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Toți românii care au card de sănătate trebuie să știe asta. Ce se întâmplă de...
Rezultate parţiale BEC de la ALEGERI LOCALE 2020 | ORA 20.00 Primăria Sectorului 1 se...
Secția de votare cu prezență de 0% la urne
Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
În timpul unei SCUFUNDĂRI, o tânără a făcut o descoperire ȘOCANTĂ pe fundul mării. „Cum...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Live video Hermannstadt – Botoșani Live SCORE. Gol spectaculos
Ultima oră: Nicușor Dan, procente în scădere. Mai are vreo șansă Firea?
Un bărbat a decis să mănânce numai cartofi timp de un an. Ce s-a întâmplat...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide