• Publicat:
Politică

Ludovic Orban nu uită și nu iartă. Un bugetar cu „greutate”, pe lista neagră! „Să nu-l mai văd acolo!”

Ludovic Orban nu uită și nu iartă. Un bugetar cu „greutate”, pe lista neagră! „Să nu-l mai văd acolo!”
Primul-ministru nu a uitat scandalul provocat pe final de an 2019 de șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă. Dantes Bratu a ajuns pe lista neagră a premierului Ludovic Orban, care a anunțat chiar în ședința de Guvern că-l vrea îndepărtat din funcție.

Liderul PNL se ține de cuvânt după ce a spus că va face febră musculară la mână de la atâtea demiteri semnate. Următoarea „victimă” este un greu al sistemului, personaj aflat de multă vreme la conducerea ITM.

Dantes Nicolae Bratu a iscat un scandal uriaș la final de 2019 atunci când nu a achitat salariile angajaților pe luna noiembrie. Întreaga poveste a ajuns să fie dezbătută inclusiv într-o ședință de Guvern! Acum, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, promite că va finaliza cât mai repede reorganizarea instituției pe care o conduce: „Suntem la finalul unui amplu proces de consultare, care a inclus opinia sindicatelor și patronatelor cu privire la organizarea Ministerului Muncii. Săptămâna viuitoare vă propun să aveți în vedere includerea în Guvern, cu rugămintea ca ministerele avizatoare să mă sprijine cu puncte de vedere. Suntem în proces de organizare și la nivelul instituțiilor din coordonare. În foarte scurtă vreme veți avea o primă informare cu privire la rezultatele acestei evaluări”.

Ludovic Orban a avut o singură replică: „Poate nu îl mai văd pe șeful ITM pe acolo”. R[spunsul ministrului Muncii a fost că „Bratu este în evaluare”.

Inchide