Macovei: Felicitări celor reuniți împotriva dictaturii hoților! Felicitări Iohannis!

Macovei: Felicitări celor reuniți împotriva dictaturii hoților! Felicitări Iohannis!
Fostul prezidențiabil independent Monica Macovei îi felicită pe românii "care s-au reunit împotriva dictaturii hoților de bani și de voturi" și pe președintele ales, Klaus Iohannis, menționând că acesta are de partea lui speranța românilor care vor stat de drept, justiție, bunăstare și libertate.

„Felicitări românilor care s-au reunit împotriva dictaturii hoților de bani și de voturi! Felicitări, Klaus Iohannis! Sunt mândră de românii din țară și din lume care au votat cu mic și mare, cu speranță și cerbicie împotriva lui Ponta și a dictaturii hoților, care ne-au furat și bani, și voturi. Sunt mândră de românii din lume care și-au dăruit o zi din viață ca să voteze. Ponta a fost învins și de românii care au stat 15 ore în picioare, umiliți, fără să poată vota. Sunt fericită că românii de acasă au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al românilor din lume, și așa ne-am reunit”, se arată într-un comunicat al Monicăi Macovei.

Ea îl felicită pe Klaus Iohannis pentru victoria obținută. „Are de partea lui speranța a milioane de români care nu doresc să mai fie umiliți și furați de politicieni. Milioane de români care vor respectarea statului de drept și justiție independentă, vor bunăstare și libertate”, afirmă Macovei.

Inchide