Marcel Ciolacu: ”După ce a ratat toate ţintele de vaccinare, Cîţu se preface că nu înţelege de ce”

Marcel Ciolacu: ”După ce a ratat toate ţintele de vaccinare, Cîţu se preface că nu înţelege de ce”
Publicat: 28/07/2021, 15:10
Actualizat: 28/07/2021, 15:34

„După ce a ratat – bigtime – toate ţintele de vaccinare, coordonatorul principal al campaniei, premierul Cîţu, se preface că nu înţelege de ce”, spune preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„După ce a ratat – bigtime – toate ţintele de vaccinare, coordonatorul principal al campaniei, premierul Cîţu, se preface că nu înţelege de ce. Dacă ar scoate capul din întâlnirile cu primarii din partid, adevărul i-ar exploda în faţă. Pentru că România este neguvernată de la începutul anului!!!

Campania de vaccinare n-a fost o clipă în #echipacastigatoare! Pentru că voi faceţi la Guvern documente de partid şi împărţiţi banii românilor pentru a pune mâna pe ciolan la PNL, fără a mişca un deget pentru vaccinare şi pentru pregătirea ţării de un posibil val 4 al pandemiei. Pentru că v-aţi pus voi – marele Brad Pitt în mizerie şi cu Raluca Turcan von Brukenthal – în tot felul de clipuri penibile doar ca să vă faceţi campanie pentru Congres. I-aţi speriat atât de rău pe români, încât închid televizorul numai când vă văd”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul PSD spune că premierul Cîțu a „oprit vaccinul la graniţa marilor oraşe” şi nu i-a păsat „absolut deloc că există şi o Românie rurală, care avea nevoie de o strategie diferită”.

„Cât de ticălos să fii să vrei ca nota de plată să fie plătită tot de români”

„Mai mult, nu aţi făcut niciun fel de parteneriat cu administraţiile locale; nu le-aţi dat nicio atribuţie primarilor în afară să îi cocoşaţi, ca şi anul trecut, cu tot felul de costuri legate de organizarea centrelor de vaccinare. Cât de ticălos să fii să dai acum vina tot pe ei, când toată comanda este la voi şi la DSP-ul politizat de voi! Cât de ticălos să fii să vrei ca nota de plată să fie plătită tot de români prin noi şi noi restricţii absurde?! Şi totul, toată suferinţa, toate restricţiile şi scăderea nivelului de trai pentru ce?! Pentru Congresele voastre de doi bani?!!!”, a mai declarat Ciolacu.

Premierul Florin Cîţu s-a declarat mâhnit de declaraţia lui Ludovic Orban, potrivit căruia cine a stabilit ţintele de vaccinare trebuia să le urmărească. Premierul spunea că ar fi vrut să ştie ce a făcut Orban pentru campania de vaccinare.