VIDEO | Marcel Ciolacu: Vom depune moțiunea de cenzură, probabil după Congresul PNL. Contăm pe voturile colegilor de la AUR

Publicat: 25/08/2021, 22:22
Actualizat: 26/08/2021, 09:07

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a afirmat că social-democrații vor depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu ori la începutul sesiunii parlamentare ori după congresul PNL, nedorind să influențeze în nici un fel alegerile din PNL. De asemenea Ciolacu a declarat că a purtat discuții în cursul zilei de miercuri, cu liderul AUR, George Simion pentru a se pune de acord să voteze împreună moțiunea. Acesta a subliniat că mizează pe voturile celor de la AUR și eventual pe voturile „nemulțumiților din PNL”, pentru ca moțiunea să aibă șanse să treacă.

„Sunt mai multe păreri, avem pot spune o conducere colectivă, e mult mai greu de condus așa, dar mult mai corect. Sunt două păreri: imediat la începutul sesiunii sau după congresul PNL. Eu, politic, aș vrea să nu influențăm noi alegerile lor, să-și ducă singuri bălăcărelile lor, să nu ne implice pe noi. Dar vrem să ajungem la concluzia când are mai multe șanse. Nu să o depunem de dragul de a depune moțiunea și ea să nu treacă”, a afirmat șeful PSD.

De asemenea, Ciolacu a afirmat că a discutat și cu liderul AUR, George Simion pentru a vota împreună moțiunea și subliniază că mizează și pe voturile acestora, despre care a spus că: „Categoric vor vota”.

„Am discutat azi și cu domnul George Simion, mi se pare corect între colegi. Contăm pe voturile AUR, dacă vrei să creezi un respect între colegi de opoziție, am avut această discuție și vom mai avea.”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România TV.