Mazăre, la lansarea Olguței Vasilescu: Să te ajut să-ți dai sacoul, să vedem inscripția de pe tricou

Mazăre, la lansarea Olguței Vasilescu: Să te ajut să-ți dai sacoul, să vedem inscripția de pe tricou
Publicat: 14/05/2012, 23:50
Actualizat: 15/05/2012, 14:08

Câteva mii de persoane au asistat la concertul de lansare al Liei Olguța Vasilescu în cursa pentru Primăria Craiovei, susținut de Goran Bregovic, în prezența primarului Radu Mazăre, care a ajutat-o pe candidata PSD să-și dea jos sacoul pentru a-și arăta tricoul cu inscripția: „Justice for Craiova”.

La concertul care a avut loc, luni, pe Stadionul „Ion Oblemeco”, din Craiova, începând cu ora 20.00, Lia Olguța Vasilescu s-a lansat în cursa pentru Primăria Craiova în prezența primarului Constanței, Radu Mazăre, precum și a președintelui PSD Dolj, Ion Prioteasa, candidat din partea PSD pentru încă un mandat la Consiliul Județean Dolj, și a vicepreședintelui PNL Mihai Voicu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a venit îmbrăcat în haine kaki și purtând o beretă roșie, stilul Che Guevara, fiind însoțit pe scenă de tinere îmbrăcate în ținute identice.

„Pentru că suntem aici, pe Stadionul „Ïon Oblemeco”, vă spun că astăzi (n.r. – luni) așteptam o veste bună pentru Universitatea Craiova, dar din păcate ea nu a venit pentru că mafia din politică și-a dat mâna cu mafia din sport. Prima promisiune pe care o voi face este aceea că mă voi preocupa să avem o echipă la Craiova, nu alta, ci Universitatea Craiova. Eu nu sunt fan Băsescu, dar sunt fan primari care au făcut ceva pentru comunitățile lor. Astazi (n.r. – luni) v-am adus unul dintre cei mai mari cântăreți din lume, unul dintre cei mai buni primari din țară, pe domnul Mazăre, și pe unul dintre cei mai buni președinți de Consiliu Județean, domnul Ion Prioteasa. (…) Proiectele mele sunt multe pentru următorii patru ani, lund modelul primarului Mazăre vreau să construim locuințe pentru tineri, precum și locuințe sociale”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Pe scenă, Radu Mazăre a ajutat-o pe Lia Olguța Vasilescu să își scoată de pe ea sacoul, astfel că senatorul și-a putut arăta tricoul pe care îl purta și care avea pe el inscripția: „Justice for Craiova”.

„Oltencelor marfă! Mamă, ce marfă aveți aici! Aveți oltence, mânca-v-aș gălăgia. Mi-a spus și Olguța. Dar acum să o dezbrăcăm pe Olguța. Hai să te ajut să îți dai sacoul, uitați, doamnelor și domnilor, ce scrie pe tricoul ei – „Justice for Craiova” și a mai scris și aici, în față să fie mai vizibil”, a spus Radu Mazăre.

El a adăugat că are convingerea că senatorului Lia Olguța Vasilescu doar la aceste alegeri îi va fi mai greu, căci peste patru ani „o să fie boieroaică”.

„Eu acum nu îmi mai fac campanie pentru că mi-am făcut treaba. În Constanța, 50.000 de bătrâni primesc la două luni tot ce au nevoie, adică un pui, zahăr, făină. În Constanța am făcut locuințe ieftine pentru tineri. Credeți că lumea mă votează pentru brazilience, pentru gagici. I-am spus Olguței, acum este mai greu, că după patru ani o să fie boieroaică, așa cum mă duc eu în alte părți: mai țin un discurs, mă duc la club, apoi să mă dau cu zmeul. Asta este, dacă mi-am făcut treaba bine”, a spus Mazăre.

În deschiderea concertului lui Goran Bregovic au cântat formațiile HI-Q și AK Color, iar cea din urmă a întrerupt spectacolul pentru aproximativ zece minute din cauza ploii torențiale.

Aproximativ 200 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Dolj au asigurat liniștea și ordinea publică, precum și câțiva zeci de polițiști și bodyguarzi ai unei firme de pază.

Potrivit jandarmilor, spectacolul s-a încheiat fără incidente.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24...
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe...
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
O nouă problemă de sănătate pentru Kate Middleton după anunțul cancerului! Ce diagnostic a primit
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Ce au plănuit RUŞII în România. Planul secret al lui Putin, dat în vileag la...
Vine vijelia peste România. Aduce și ninsori
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
NASA bate în retragere! Aducerea mostrelor de pe Marte costă prea mult