Nicușor Dan: Doamna Firea este incapabilă să colaboreze! Nu a venit în fața alegătorilor cu un rezumat real al mandatului său

Redactor:
Alexandra Mortu
Nicușor Dan: Doamna Firea este incapabilă să colaboreze! Nu a venit în fața alegătorilor cu un rezumat real al mandatului său
Cum va încerca Nicușor Dan să schimbe situația sporurilor din Primăria Capitalei

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL și USR-PLUS, susține că actualul primar, Gabriela Firea, este „incapabilă să colaboreze” cu instituțiile statului astfel încât să rezolve problemele care îngreunează viața de zi cu zi a cetățenilor, făcând referire la problema apei calde cu care Bucureștiul se confruntă de ani de zile.

Nicușor Dan a vorbit în cadrul unei emisiuni a postului Realitatea și despre o altă mare problemă a Capitalei – traficul, punctând ce nu a realizat actualul primar în funcție, Gabriela Firea, precum și ce soluții s-ar putea implementa astfel încât bucureștenii să nu mai fie nevoiți să petreacă atâta timp în trafic în fiecare zi.

Nicușor Dan, despre traficul din București: „E mult mai prost ca acum patru ani”

„Candidatul PSD și primarul în funcție al Capitalei nu a venit în fața alegătorilor cu un rezumat real al mandatului său. (…) Traficul e mult mai prost ca acum patru ani. (…) Nu a redus poluarea, nu s-a ocupat de gropile de gunoi. (…) Nu a zis nimic de căldură și apă caldă. A zis că o să construiască 20 de grădinițe, nu a construit niciuna. 38 de județe au progresat mai mult decât Bucureștiul în ceea ce privește salariul în ultimii patru ani (…) Ce putem face pentru infrastructură? Trebuie să copiem ce au făcut orașele occidentale în ultimii patruzeci de ani. Avem fondurile europene pentru asta. (…) Avem metroul de suprafață pe infrastrutura CFR. (…) Asta înseamnă triplarea lungimii metroului actual (…) E nevoie de reabilitarea totală a infrastructurii de tramvai. (…) Asta ar reduce traficul cu 40%. (…) Metroul de suprafață rezolvă o parte din trafic”, a declarat candidatul la Primăria Capitalei.

De asemenea, acesta a făcut câteva precizări și despre problema apei calde, de care se face vinovată și Gabriela Firea deoarece „este incapabilă să colaboreze”, potrivit acestuia.

Candidatul la Primăria Capitalei, despre Firea: „Este incapabilă să colaboreze”

„Am fi vorbit cu doamna Firea, dacă venea în această seară, despre falimentul RADET-ului din 2016. Nu a putut lua fonduri europene, pentru că RADET-ul era în faliment. (…) S-a făcut o altă societate, care are datorii de 500 de milioane de lei. (…) S-au reabilitat 680 de metri din conducta principal din cei 250 de kilometri. (…) Doamna Firea este incapabilă să colaboreze. (…) E nevoie de o colaborare cu Guvernul și cu primăriile de sector. Doamna Firea a fost incapabilă să colaboreze cu aceste instituții”, a mai susținut Nicușor Dan.

„Taxa Oxigen a fost expresia spoielii”

„Taxa Oxigen a fost expresia spoielii, nu a rezolvării problemei poluării. Trebuie să controlăm gropile de gunoi, să le desființăm pe cele ilegale, e nevoie de spălarea străzilor, de controlarea șantierelor de construcții, de registrul spațiilor verzi. (…) Primăria Capitalei a cumpărat în mandatul Oprescu un laborator mobil de poluare, pe care nu l-a folosit niciodată. (…) Plătim în fiecare 100.000 lei întreținerea acestui dispozitiv. (…) Angajații de la STB Militari au surprins un mesaj astăzi, de care am vorbit și într-o conferință de presă: că dacă eu câștig, o să tai subvenția. Și tot ei spuneau să aibă grijă cu cine votează. Ei mai spuneau să nu voteze oamenii cu creierul. (…)”, a declarat candidatul la Primăria Capitalei.

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Marturii șocante din spitalul groazei de la Reșița. O pacientă dezvăluie cum sunt 'tratați' bolnavii
Descoperire spectaculoasă: Mii de desene care înfăţişează uriaşele animale ale epocii glaciare au fost găsite...
REZULTATE SONDAJ Mediafax și Ziarul Financiar. Cine câștigă alegerile parlamentare din 6 decembrie
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
A agățat o tipă în club, a adus-o acasă și a obligat-o pe soția sa...
Deschiderea mormântului PREOTULUI evreu CAIFA a scos la iveală ceva INCREDIBIL care provoacă o controversă...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Horoscop 4 decembrie 2020. Zodiile care au noroc în dragoste
Mesaje de Sfântul Nicolae 2020. Urări, felicitări și SMS-uri inedite pentru cei care poartă acest...
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Noi detalii ies la iveală! Cum se simte acum Gheorghe Visu, după ce a fost...
Inchide