Nicușor Dan și-a dat demisia din Asociația Salvați Bucureștiul

Redactor:
Ana Maria Lazăr
Nicușor Dan și-a dat demisia din Asociația Salvați Bucureștiul
Președintele USB Nicușor Dan a anunțat joi că demisionează din Asociația Salvați Bucureștiul după opt ani și jumătate pentru a evita un conflict de interese după preluarea funcției de consilier general al Capitalei.

„Începând de astăzi voi fi consilier general. Astăzi, după opt ani și jumătate, demisionez din Asociația Salvați Bucureștiul, pentru a nu fi în conflict de interese. Opt ani și jumătate nu e puțin. Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam cărți de citit. Toate lăsate în așteptare. Nu știu dacă voi ierta, dar sigur nu-i voi uita pe ticăloșii care m-au obligat să-mi neglijez proiectele”, a scris Dan pe Facebook.

De asemenea, Dan afirmă că noul partid USR, cu care vrea să candideze la alegerile parlamentare, este „cea mai importantă cauză”.

„Pe de alta parte, am cunoscut sute de oameni deosebiți cu care am împărtășit cauze. A fost o fericire și o onoare să fim colegi. Uniunea Salvați România e cauza cea mai importantă acum. Putem împreună să schimbăm România”, potrivit sursei citate.

Inchide