Noi reacții din PSD după moțiune | Ștefănescu: Astăzi nu PSD-ul a fost învins! Vor urma zile negre pentru România! / Budăi: Țara neguvernată duce la instabilitate economică

Redactor:
Politic
Noi reacții din PSD după moțiune | Ștefănescu: Astăzi nu PSD-ul a fost învins! Vor urma zile negre pentru România! / Budăi: Țara neguvernată duce la instabilitate economică
Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat că după căderea Guvernului Dăncilă „vor urma zile negre" pentru România, deoarece „o gașcă flămândă" vrea să devoreze tot ce au construit social-democrații în ultimii trei ani.

„Vor urma zile negre pentru România! O gașcă flămândă așteaptă să se înfrupte fără milă din tot ceea ce am construit în ultimii trei ani. Vor devora tot! Se vor sfâșia între ei pentru fiecare bucățică din ceva. Astăzi nu PSD-ul a fost învins! România a fost! Iar noi trebuie să ne strângem forțele și să ținem piept acestui asalt uriaș. Ca să știți ce ne așteaptă!”, a scris Codrin Ștefănescu, joi, pe Facebook.

Budăi: Țara neguvernată duce la instabilitate economică.Opoziția nu dă 2 bani pe români

Marius Budăi, ministru al Muncii în Guvernul Dăncilă, picat în urma moțiunii de joi, a spus că Opoziția „nu dă doi bani” pe români, subliniind că un stat neguvernat va crea instabilitate în rândul pensionarilor și al salariaților.

„Mă rog lui Dumnezeu să nu ne aducem aminte de această zi ca #joia_neagră a economiei românești și a bunăstării românilor! Liderul PNL anunță că se vrea premier. Cel al USR că vrea alegeri anticipate. Aceștia sunt cei care au aruncat țara în haos. Nu au nicio soluție pentru români și România”, a scris Marius Budăi pe pagina sa de Facebook.

Budăi consideră că Opoziția „nu dă doi bani pe români”.

„O țară neguvernată va duce la explozia cursului de schimb leu-euro, la instabilitate economică, la creșterea prețurilor, va speria investitorii și deopotrivă pensionarii și salariații. Aceasta este Opoziția, nu dă doi bani pe români și România, ci vede doar propriile interese electorale”, se mai arată în postare.

Moțiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” și trei voturi anulate. Astfel, Guvernul Dăncilă a picat.

×
Inchide