„Nu spun că sunt Alba-ca-Zăpada politicii”. Predicțiile lui Udrea legate de votul Parlamentului în privința arestării sale

„Nu spun că sunt Alba-ca-Zăpada politicii. Predicțiile lui Udrea legate de votul Parlamentului în privința arestării sale
Publicat: 08/02/2015, 10:23
Actualizat: 16/03/2015, 20:29

După ce Alina Gorghiu a anunțat astăzi că deputații PNL vor vota pentru ridicarea imunității Elenei Udrea, fostul ministru al Turismului a pus intențiile de vot ale parlamentarilor în cheia „conștiinței” și a „curajului” acestora de a înțelege sau nu cele trei cereri de arestare formulate în cazul său drept consecințe ale unei „practici excepționale”.

„Problema nu este ce se întâmplă cu mine, ci ce se întâmplă cu ceilalți. Aici trebuie să vă îngrijorați, nu de mine. Să nu înțeleagă cineva că vine Udrea și se prezintă Alba-ca-Zăpada. Fără să spun că eu sunt Alba-ca-Zăpada politicii, spun că sunt un om de bună-credință care vrea să schimbe lucrurile”, s-a apărat Udrea, într-o emisiune la B1 TV, invocând din nou un conflict cu Florian Coldea, directorul interimar al SRI care ar fi condus la cererile DNA.

Elena Udrea a evitat un pronostic tranșant în privința primului vot secret, care se va da luni în Camera Deputaților, insistând însă că, în situația în care va fi arestată, și directorul interimar al SRI ar trebui „să răspundă” acuzațiilor pe care i le-a adus în ultima săptămână.

„Indiferent ce se întâmplă cu mine, lucrurile cu domnul Coldea nu pot rămâne așa. Va trebui să răspundă”, a replicat ea, excluzând în același timp calificarea dosarelor sale ca „politice”.