Ori suntem COMUNIȘTI, ori nu mai suntem – șeful baronilor PSD are o „mâhnire” chiar și mai mare decât eșecul lui Victor Ponta

Redactor:
Silviu Bănilă
Ori suntem COMUNIȘTI, ori nu mai suntem – șeful baronilor PSD are o „mâhnire” chiar și mai mare decât eșecul lui Victor Ponta
Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu va candida la șefia partidului, că îl susține pe Victor Ponta, dar și că a existat o temă căreia social-democrații nu i-au acordat atenție - faptul că PSD ar fi continuatorii comunismului.

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu va candida la șefia partidului, că îl susține pe Victor Ponta, dar și că a existat o temă căreia social-democrații nu i-au acordat atenție – faptul că PSD ar fi continuatorii comunismului.

Vicepremierul lasă să se înțeleagă că un congres al PSD ar putea fi organizat chiar în următoarele săptămâni. „Marea majoritate a președinților de filiale și inclusiv eu susținem că Congresul PSD ar trebui să se finalizeze în acest an. PSD să fie la începutul unui nou an cu toate procedurile statutare îndeplinite pentru a începe o reconstrucție atât doctrinară, cât și din punct de vedere al organizării. E nepermis pentru un partid în 2014 să nu aibă o comunicare constantă foarte bine organizată cu tinerii și rețelele sociale”, a spus Dragnea, duminică seara, în cadrul unei emisiuni tv.

„O temă căreia nu i-am acordat atenție: suntem noi sau nu continuatorii comunismului? Pentru că ceea ce m-a mâhnit cel mai mult pe mine a fost acuzația de comuniști. Eu nu am fost membru de partid, Victor Ponta nu a fost membru PCR. Și, cu toate astea, noi am lăsat să se sedimenteze ideea că noi suntem comuniști. Ceea ce e total fals. Numai că nu e suficient să nu fii, este important să și demonstrezi. A fost o categorie importantă de tineri care au venit să voteze împotriva noastră”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea a precizat că îl susține în continuare pe Victor Ponta la conducerea partidului și că nu va candida pentru a-i lua locul, la Congresul PSD: „Nu mai candidez la șefia PSD. Am spus de la început că sunt solidar cu Victor Ponta și dacă va câștiga, dar și dacă va pierde. Rămân în continuare cu el și îl susțin la conducerea partidului dacă vom avea congres”. 

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide