Peste 500 de membri ai Tineretului Național Liberal (TNL) și ai Cluburilor Studențești Liberale (CSL) devin voluntari DSP în toată țara. Președintele TNL, Mara Mareș: “Este modul nostru de a mulțumi personalului medical și de a arăta că ne pasă”

Redactor:
Cristian Lisandru
Peste 500 de membri ai Tineretului Național Liberal (TNL) și ai Cluburilor Studențești Liberale (CSL) devin voluntari DSP în toată țara. Președintele TNL, Mara Mareș: “Este modul nostru de a mulțumi personalului medical și de a arăta că ne pasă”
Peste 500 de membri ai Tineretului Național Liberal (TNL) și ai Cluburilor Studentești Liberale (CSL) devin voluntari DSP în toată țara. Președintele TNL, Mara Mareș: “Este modul nostru de a mulțumi personalului medical și de a arăta că ne pasă”

Organizațiile Tineretul Național Liberal (TNL) și Cluburile Studențești Liberale (CSL ) din toată țara merg cu voluntari către Direcțiile de Sănătate Publică, pentru a da o mână de ajutor în call-center-urile la care sună zilnic sute de oameni.

Într-un gest de solidaritate cu autoritățile din prima linie anti-COVID-19, tinerii liberali aduc în această acțiune susținută peste 500 de voluntari și răspund astfel apelului medicilor din Direcțiile de Sănătate.

”TNL s-a implicat de la bun început în lupta contra pandemiei. Acum, ajutorul nostru este cu adevărat necesar în call-center-urile DSP din întreaga țară, unde angajații sunt depășiți de volumul mare de muncă. Este modul nostru de a mulțumi personalului medical și de a arăta că ne pasă și suntem alături de autorități în acest efort comun. Fiecare dintre colegii mei voluntari înțelege momentul extrem de dificil în care contează orice contribuție. Niciunul dintre ei nu va fi expus riscului îmbolnăvirii, dar contribuția fiecăruia va conta enorm”, declară Mara Mareș, președinta Tineretului Național Liberal.

”Înțelegem presiunea majoră care este în această perioadă pe fiecare dispecer DSP care oferă informații celor care le solicită la numerele de telefon dedicate și desfășoară în același timp, telefonic, anchetele epidemiologice. De aceea alegem să ne implicăm voluntar alături de specialiști”

”Studenții liberali din întreaga țară își oferă  sprijinul în această perioadă grea. Colegii noștri doresc să pună umărul la traversarea acestei crize sanitare. Așadar peste 500 dintre ei vor face voluntariat in call-center-urile DSP pentru a-i ajuta pe angajații de acolo, care de foarte multe ori sunt depășiți de numărul mare al solicitărilor. Acesta este modul nostru de a spune nu doar că ne pasă, dar că putem să ajutăm.  Este important ca în aceste vremuri să trecem peste orgolii politice, peste confortul personal și să ne unim în acest război cu virusul, pe care sunt convins că îl vom câștiga. Le mulțumesc studenților liberali și îi îndemn pe toți studenții din România să se implice!”, susține Mihai Ionescu, coordonatorul Cluburilor Studențești Liberale.

”TNL si CSL încurajează voluntariatul și îi îndeamnă pe toți cei care doresc să se implice alături de autorități să acceseze informațiile despre procedura înscrierii voluntare la call-center-urile Direcțiilor de Sănătate Publică. Împreună vom depăși criza sanitară!”

FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
Brigitte, șocată de ce a aflat! Sara i-a spus ce face Florin Pastramă în lipsa...
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când...
Ce avere are, de fapt, Gigi Becali! Bombă: îl concurează pe Ion Țiriac. `Rețineți ce...
Benone Sinulescu, călcat de hoți! L-au lăsat fără toată munca de un an de zile,...
CORONAVIRUS 18 aprilie. Situaţia pe judeţe. Doar 5 judeţe au peste 100 de cazuri noi....
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
SONDAJ. Topul politicienilor în care au încredere românii. Klaus Iohannis și Emil Boc, pe primele...
Brigitte, șocată de ce a aflat! Sara i-a spus ce face Florin Pastramă în lipsa...
Experimentul INUMAN care s-a petrecut la Pitești. Încercarea de DISTRUGERE a personalității umane, o pată...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Horoscop 19 aprilie 2021. Zodia care trece peste perioada dificilă
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Horoscop - luni, 19 aprilie 2021. N-o să-ți vină să crezi ce se întâmplă cu...
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat...
Inchide