Peste 500 de membri ai Tineretului Național Liberal (TNL) și ai Cluburilor Studențești Liberale (CSL) devin voluntari DSP în toată țara. Președintele TNL, Mara Mareș: “Este modul nostru de a mulțumi personalului medical și de a arăta că ne pasă”

Redactor:
Cristian Lisandru
Peste 500 de membri ai Tineretului Național Liberal (TNL) și ai Cluburilor Studențești Liberale (CSL) devin voluntari DSP în toată țara. Președintele TNL, Mara Mareș: “Este modul nostru de a mulțumi personalului medical și de a arăta că ne pasă”
Peste 500 de membri ai Tineretului Național Liberal (TNL) și ai Cluburilor Studentești Liberale (CSL) devin voluntari DSP în toată țara. Președintele TNL, Mara Mareș: “Este modul nostru de a mulțumi personalului medical și de a arăta că ne pasă”

Organizațiile Tineretul Național Liberal (TNL) și Cluburile Studențești Liberale (CSL ) din toată țara merg cu voluntari către Direcțiile de Sănătate Publică, pentru a da o mână de ajutor în call-center-urile la care sună zilnic sute de oameni.

Într-un gest de solidaritate cu autoritățile din prima linie anti-COVID-19, tinerii liberali aduc în această acțiune susținută peste 500 de voluntari și răspund astfel apelului medicilor din Direcțiile de Sănătate.

”TNL s-a implicat de la bun început în lupta contra pandemiei. Acum, ajutorul nostru este cu adevărat necesar în call-center-urile DSP din întreaga țară, unde angajații sunt depășiți de volumul mare de muncă. Este modul nostru de a mulțumi personalului medical și de a arăta că ne pasă și suntem alături de autorități în acest efort comun. Fiecare dintre colegii mei voluntari înțelege momentul extrem de dificil în care contează orice contribuție. Niciunul dintre ei nu va fi expus riscului îmbolnăvirii, dar contribuția fiecăruia va conta enorm”, declară Mara Mareș, președinta Tineretului Național Liberal.

”Înțelegem presiunea majoră care este în această perioadă pe fiecare dispecer DSP care oferă informații celor care le solicită la numerele de telefon dedicate și desfășoară în același timp, telefonic, anchetele epidemiologice. De aceea alegem să ne implicăm voluntar alături de specialiști”

”Studenții liberali din întreaga țară își oferă  sprijinul în această perioadă grea. Colegii noștri doresc să pună umărul la traversarea acestei crize sanitare. Așadar peste 500 dintre ei vor face voluntariat in call-center-urile DSP pentru a-i ajuta pe angajații de acolo, care de foarte multe ori sunt depășiți de numărul mare al solicitărilor. Acesta este modul nostru de a spune nu doar că ne pasă, dar că putem să ajutăm.  Este important ca în aceste vremuri să trecem peste orgolii politice, peste confortul personal și să ne unim în acest război cu virusul, pe care sunt convins că îl vom câștiga. Le mulțumesc studenților liberali și îi îndemn pe toți studenții din România să se implice!”, susține Mihai Ionescu, coordonatorul Cluburilor Studențești Liberale.

”TNL si CSL încurajează voluntariatul și îi îndeamnă pe toți cei care doresc să se implice alături de autorități să acceseze informațiile despre procedura înscrierii voluntare la call-center-urile Direcțiilor de Sănătate Publică. Împreună vom depăși criza sanitară!”

Trădare ISTORICĂ în Liga I. Budescu a refuzat-o pe FCSB şi a semnat cu altă...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
FOTO. Cum arată acum Julia Chelaru! Transformarea incredibilă a fostei cântărețe din trupa Exotic
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Acest bărbat a fost milionar în euro și a ajuns apoi cerșetor! Ce se întâmplă...
S-a aflat ce SALARIU are preşedintele SUA. Mulţi au rămas surprinşi de suma primită lunar
Joe Biden a lansat un mesaj ascuns în site-ul Casei Albe: „Dacă citeşti acest lucru,...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mesaj ascuns pe site-ul Casei Albe, apărut imediat după ce Joe Biden a preluat mandatul:...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Este dovada CĂLĂTORILOR în TIMP? O descoperire recentă provoacă o CONTROVERSĂ de proporții
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
O nouă taxă auto, în 2021? Noul ministru al Mediului vine cu explicații
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului despre Sebi, băiatul de 7 ani, dat dispărut de două săptămâni
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Omul care după ce a închis două afaceri a reuşit să transforme un chioşc de...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
×
Inchide