PNL București și-a desemnat candidatul pentru Primăria Capitalei

PNL București și-a desemnat candidatul pentru Primăria Capitalei
Publicat: 09/12/2015, 20:38

Anunțul a fost făcut de copreședinții PNL București Anca Boagiu și Teodor Atanasiu, care au precizat că decizia a fost luată în unanimitate, tinându-se cont și de criteriile de integritate stabilite de PNL.

„Candidatul PNL pentru Primăria Generală a Capitalei este Cristian Bușoi. (Decizia a fost luată -n.r.) în unanimitate, nu au existat nici abțineri, nici împotriviri. Suntem în blockstart, este un moment extrem de important. Îi dorim lui Cristi mult succes și îl asigurăm de sprijinul întregii organizații pentru competiția în care noi sperăm din toată inima să învingă cu ușurință”, a declarat copreședintele PNL București, Anca Boagiu.

La rândul său copreședintele PNL Teodor Atanasiu a declarat că desemnarea candidatului s-a făcut având în vedere, în primul rând, criteriile de integritate adoptate de PNL, dar și șansele de câștig și potențialul de creștere în următoare luni ale candidatului desemnat.

Candidatul PNL pentru Primăria București, europarlamentarul Cristian Bușoi, a declarat că responsabilitatea care îi revine este mare și că înțelege clar care sunt „speranțele și așteptările colegilor din PNL București, dar și ale electoratului PNL București”.

Cristian Bușoi a afirmat că Bucureștiul este un oraș sufocat de trafic, care are un sistem de încălzire în criză și care va pierde mare parte din banii eruopeni pe care putea să îi acceseze în exercițiul financiar care tocmai s-a încheiat. „Bucureștiul este o capitală care nu a fost până la capăt condusă”, a declarat Bușoi.

Candidatul PNL la Primăria București a mai spus că în săptămânile următoare va prezenta soluții detaliate pentru problemele bucureștenilor.

„Așteptăm să se facă desemnarea candidaților pentru primării de către colegii mei din PNL București și validarea la nivel central a candidaților la cele 6 sectoare pentru a avea o echipă completă și vom face toate eforturile să îi convingem pe bucureșteni că avem nu numai soluțiile potrivite, c și că suntem în stare să implementăm și că putem conduce adiminitrația Bucureștiului cu mai multă impliare, onestitate”, a spus Cristian Bușoi.

Liberalii din organizația București s-au reunit miercuri, într-o ședință specială, în vederea desemnării candidatului la Primăria Capitalei, care ar urma să fie anunțat la Consiliul Național de vineri. Candidatul este desemnat în baza sondajelor de opinie comandate de PNL. Cristian Bușoi, înscris în cursa internă pentru Primăria Capitalei, a apărut, marți, alături de președintele Klaus Iohannis, la un eveniment legat de patrimoniul Bucureștiului, cei doi evitând să explice prezența eurodeputatului, însă aceasta a fost interpretată ca un semnal de susținere din partea șefului statului.

De altfel, întrebat de juranliști, copreședintele Vasile Blaga declara, luni, la finalul ședinței PNL, că eurodeputatul este o variantă pentru Primăria Capitalei.

Europarlamentarul liberal Cristian Bușoi s-a înscris, în luna iulie, în competiția internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei, spunând că își dorește să propună „politici publice după modelul oferit României de președintele Klaus Iohannis”.

În cursa internă pentru Primăria Capitalei, s-au mai înscris atunci prim-vicepreședintele Ludovic Orban, deputatul Costică Canacheu și Petre Roman, care a ieșit automat din discuție în condițiile în care este cercetat în dosarul Mineriadei.

Pentru sectoare s-au înscris următorii liberali: Sector 1 – Diana Tușa, Sector 2 – Dan Cristian Popescu, Sector 3 – Eugen Nicolăescu, Cristian Tudorache, Bogdan Jansen, Sector 4 – Marius Rogin, Sector 5 – Ovidiu Raețchi, Sector 6 – Răzvan Mironescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Ziua în care sute de mii de oameni au ieşit în stradă pentru Regele Mihai