• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Ponta, atac dur la Dragnea după ce șeful PSD a anunțat marele miting pentru familia tradițională: Să ne spună liderii noștri politici cum își lasă nevestele acasă în județe și trăiesc la București cu secretarele, cum au amante mai tinere decât fiicele

Ponta, atac dur la Dragnea după ce șeful PSD a anunțat marele miting pentru familia tradițională: Să ne spună liderii noștri politici cum își lasă nevestele acasă în județe și trăiesc la București cu secretarele, cum au amante mai tinere decât fiicele
Detalii pe Gândul.

„Nu mai suport ipocrizia și minciuna unor politicieni care depășesc orice limită a bunului simț!!! Haideți să facem un miting uriaș – și să ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu și cum trăiește el în ‘familia tradițională’!!! La același meeting să ne spună liderii noștri politici cum își lasă nevestele acasă în județe și trăiesc la București cu secretarele / cum au amante mai tinere decât fiicele / cum își promovează iubitele în funcții de la stat și în Consilii de Administrație cu salarii mai mari decât un medic sau profesor / cum se uită în timpul ședințelor de vot la filme și poze pornografice / cum pleacă în străinătate pe banii Parlamentului și stau doar în camera de hotel cu „consiliera” mai tânără cu 25 de ani decât ei / cum își aranjează divorțurile în așa fel încât să nu fie dați în primire de „fosta” despre ce averi și afaceri ilegale au făcut / cum dau bani cu nemiluita copiilor și trec pe numele lor mașinile și casele considerând că asta este suficient pentru educație și ‘familie tradițională’!”, a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Fostul premier i-a criticat dur pe PSD-iști, după ce au anunțat demersul referitor la un miting uriaș pentru susținerea familiei tradiționale, acuzându-i că au confiscat această temă și numindu-i „cariați moral fără rușine”. 

„Ultimii din lume îndreptățiți să vorbească despre familia tradițională sunt Dragnea și gașca lui de baroni imorali! Aceștia doar confiscă subiectul și îl folosesc politicianist pentru învrăjbirea societății și câteva voturi de la naivi! Și încă ceva / am rezolvat toate problemele guvernării României și a mai rămas aceasta / acum este clar – meetingul ordonat de ‘preacuviosul’ Liviu ( familistul exemplu) o să oprească și inflația, o să facă și salariile din sănătate și educație mai mari, o să aducă fonduri europene și investiții și o să distrugă și Statul Paralel! De data aceasta nesimțirea este mult prea mare! Demersul lui Liviu Dragnea este încă un exemplu de impostură, minciună, manipulare și împingere a României într-o zonă de societate feudală asuprită de baroni destrabălați care însă pozează zi de zi în ceea ce nu sunt”, a încheiat Ponta.

Inchide