Ponta, după ce Negoiță s-a îmbolnăvit de COVID-19: „Am avertizat că Orban ne pune pe toți în pericol”

Ponta, după ce Negoiță s-a îmbolnăvit de COVID-19: „Am avertizat că Orban ne pune pe toți în pericol”
Ponta, după ce Negoiță s-a îmbolnăvit de COVID-19: „Am avertizat că Orban ne pune pe toți în pericol” / Foto: Mediafax
Publicat: 26/08/2020, 16:54
Actualizat: 26/08/2020, 16:58

Președintele Pro România, Victor Ponta, a scris un mesaj pe Facebook, după ce Robert Negoiță a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus.

Am avertizat in mod repetat si vehement ca Orban si PNL ne pun pe toti in pericol prin ticalosia lor cu Alegerile organizate fara conditii de siguranta! Intre sanatatea publica si interesul egoist de Partid Orban a ales Partidul! Aceasta este o gandire tipica unui politruc – incompatibila cu responsabilitatea unui adevarat Prim Ministru!”, a scris fostul premier.

De asemenea, Victor Ponta critică modul în care se vor organiza alegerilor locale de pe 27 septembrie.

„Campania începe imediat (acțiunile de precampanie sunt deja de o lună)/iar ziua votului înseamnă 18.500 de secții de vot-cu o medie de 20 de persoane aflate permanent în secție și o medie de 500 de alegători care vin la vot!

Mulți candidați, militanți, familiile acestora și simplii cetățeni se vor îmbolnăvii cu acest virus sau își vor pierde viața doar pentru că Orban vrea Alegeri cât mai repede-ca să nu piardă și mai mult în sondaje!”, spune el.

Victor Ponta i-a urat multă sănătate partenerului său de alianță.

Am avertizat in mod repetat si vehement ca Orban si PNL ne pun pe toti in pericol prin ticalosia lor cu Alegerile…

Publicată de Victor Ponta pe Miercuri, 26 august 2020

Robert Negoiță testat pozitiv cu SARS-CoV-2

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv”, a scris Robert Negoiță, într-un mesaj pe Facebook.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult