Poștașii din Vrancea sunt acuzați de liberali că fac campanie electorală pentru PSD

Redactor:
Corespondenti
Poștașii din Vrancea sunt acuzați de liberali că fac campanie electorală pentru PSD
Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, susține că unii poștași din județ s-au implicat în campania electorală. Parlamentarul i-a reclamat pe poștași la conducerea Companiei Poșta Română pentru că aceștia ar susține PSD și le-ar spune oamenilor că liberalii îi vor lăsa fără pensii.

Senatorul liberal a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că poștașii s-au implicat în campania electorală în cel puțin trei comune din județul Vrancea.

„Am informații din cel puțin trei comune. Este vorba despre Vintileasca, Bolotești și Tătăranu. Acolo poștașul este consilier PSD, vă dați seama ce le spune oamenilor. Poștașii fac campanie electorală, le spun oamenilor că nu vor mai primi pensii. Am informat-o pe doamna din conducerea societății, mi-a spus că va verifica. Oricum, toata lumea se agită, primarii PSD trimit mesaje în privat, de tipul ”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

Reprezentanții Poștei Române nu au putut fi contactați, până la ora transmiterii știrii, pentru un punct de vedere.

Tot în județul Vrancea a circulat un sondaj de opinie cu întrebări tendențioase. Zilele trecute, hârtiile au fost introduse de persoane necunoscute în mai multe școli, iar conducerea inspectoratului școlar i-a amenințat pe directori cu măsuri dure dacă tolerează acțiunile politice în interiorul unităților de învățământ.

 

Inchide