• Publicat:
Politică

Premierul: Luni, va intra în teren un sondaj de opinie care va testa pontențialii patru candidați la PMB

Premierul: Luni, va intra în teren un sondaj de opinie care va testa pontențialii patru candidați la PMB
Premierul Ludovic Orban a declarat că luni va fi lansat un sondaj de opinie care va testa potențialii candidați ai partidului, fiind vorba despre patru persoane care vor fi măsurate, precizând că el nu se află în această listă.

„Săptămâna care începe, luni, va intra în teren un sondaj de opinie care va testa potențialii candidați ai partidului, patru la număr. Avem patru candidați păe care îi măsurăm, dar, evident, avem și alți candidați pe care îi măsurăm. (…) În măsura în care rezultatele sondajului sunt relevante. (…) Dacă sunt doi candidați apropiați ca parametru vom decide în funcție și de alte criterii. Dacă cineva iese în evidență și în mod clar se dovedește că are cei mai buni parametri, acela va fi candidatul primar”, a spus, duminică dimineața, Ludovic Orban, la HotNews.ro.

Orban a precizat că el nu este măsurat în acest sondaj, din punct de vedere al posibilității de a candida la Primăria Capitalei.

„Eu sunt măsurat numai ca grad de satisfacție față de exercitarea funcției de premier, cași cotă de încrede ca lider politic, nu sunt măsurat ca și candidat la Primăria Capitalei, pentru că misiunea mea este să câștig alegerile locale și parlamentare și să asigur o bună guvernare. Partidul m-a desemnat, eu nu pot să mă joc cu oamenii și cu partidul”, a spus sursa citată.

În cadrul aceluiași interviu, premierul a discutat și despre asumarea răspunderii pentru alegerea primarilor în două tururi.

El a explicat că nu este operată nicio modificare în ceea ce privește alegerea șefilor de consilii județene.

Inchide