• Publicat:
Politică

Premierul Orban anunță: Dacă nu apar repoziționări din partea unor actori politici, moțiunea nu are șanse să treacă

Premierul Orban anunță: Dacă nu apar repoziționări din partea unor actori politici, moțiunea nu are șanse să treacă
Premierul Ludovic Orban a declarat, marți seara, că moțiunea de cenzură inițiată de PSD și UDMR pentru demitrea cabinetului său nu are șanse să treacă, dacă nu intervin repoziționări a unor „actori politici" care să aibă „consistență numerică".

„Din punctul meu de vedere, astăzi pe evaluarea pe care o avem, sigur dacă nu apar repoziționări din partea unor actori politici, care să aibă o oarecare consistență numerică, moțiunea așa cum este atazi nu are șanse să treacă (…) Conform evaluării noastre nu există numărul de voturi necesare pentru„, a subliniat premierul.

Întrebat dacă parlamentării vor vota după trecerea moțiunii de cenzură investirea aceluiași guvern cu aceeași componență, premierul Ludovic Orban a declarat că aceștia ar trebui „să se caute”.

„Dacă după ce ne-au dat jos, prin moțiune de cenzură, vor vota investirea aceluiași guvern trebuie să se caute și oricum cred că ar râde toată țara de ei”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a declarat că nu a luat în calcul încă, dacă va candida pentru un fotoliu de Parlamentar, în eventualitatea în care nu va mai fi premier.

„Nu am luat încă o decizie, este posibil să candidez”, a precizat acesta.

 

Inchide