Președintele interimar la PSD București este din nou Gabriela Firea

Președintele interimar la PSD București este din nou Gabriela Firea
Publicat: 28/05/2019, 20:58

Astfel, primarul general Capitalei revine interimar la șefia filialei PSD București după ce anul trecut anunțase că își dă demisia din funcție.

Gabriela Firea a anunțat în noiembrie 2018, înaintea unei ședințe la care se discută retragerea sprijinului politic pentru ea, că și-a dat demisia din funcția de președinte interimar la București și din funcția de vicepreședinte PSD.

Totodată, înainte de a intra la CEx de marți seară, Gabriela Firea a anunțat că PSD București o susține pe Rodica Nassar pentru funcția de secretar general PSD, deținută actualmente de Codrin Ștefănescu.

Edilul general al Capitalei se numără printre semnatarii scrisorii de anul trecut prin care a cerut demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și șef al Camerei Deputaților. Alături de ea au mai susținut demersul Paul Stănescu, care acum a devenit președinte executiv al PSD, Adrian Țuțuianu, Marian Neacșu și Marcel Ciolacu.

Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au fost excluși din partid la finele lui 2018. În schimb, Marcel Ciolacu este dorit de PSD să preia conducerea Camerei Deputaților, care actualmente este chestor al Camerei.