VIDEO Război la Sectorul 1 între Clotilde Armand și Consiliul Local. Un consilier PNL acuză primarul de dictatură și incompetență

Publicat: 24/08/2022, 19:01
Actualizat: 24/08/2022, 19:38

Ziua și scandalul la Primăria Sectorului 1. Un consilier de la PNL o acuză pe Clotilde Armand și echipa sa de la USR de incompetență  și spune că primarul a instaurat dictatura în cel mai bogat sector al Capitalei.

Daniel Ciungu, consilier PNL la Sectorul 1 spune că Clotilde Armand încalcă flagrant orice normă democratică și pune blocajul dintre Primărie și Consiliul Local pe seama incompetenței.

„În ultima ședință de Consiliu Local al Sectorului 1 am răspuns acuzațiilor nefondate ale primarului Armand aduse la adresa colegilor mei dar și a cetățenilor, care au mari probleme cu disfuncționalitățile din direcția de Urbanism a primăriei S1.

În plus, de la min. 4:00 puteți urmări opinia mea politică la adresa declarației halucinante a primarului Armand de pe Twitter, în care a recunoscut public că ea inventează tot ce poate pentru a evita Consiliul Local.

May be a Twitter screenshot of 1 person and text that says 'Clotilde Armand @clotilde_armand Aug 15 ȘtiÈi care e problema? N-am majoritate în Consiliul local. Toate proiectele de investiÈii sunt picate la vot special să nu fac ceva. Am inventat multe lucruri pentru a scăpa de votu lor. Să vedem cât mai ține 1 9'

Consilierul PNL o acuză pe Clotilde Armand și echipa sa de incompetență și accese de dictatură.

„Această declarație este nu numai una dictatorială, dar încalcă orice normă democratică și dovedește o dată și pentru totdeauna că vina acestei relații blocate dintre instituția primarului și cea a Consiliului Local stă 100% pe umerii persoanei Clotilde Armand și a echipei sale incompetente, care iată mai are și accese dictatoriale din când în când.

P.S. Fiind nevoie de mine mai mult pe acasă în această perioadă frumoasă, de proaspeți părinți, am decis să nu mai candidez la un alt mandat de președinte de ședință al Consiliului Local, așa că după aproape un an și jumătate am ales să mă întorc pe scaunul de consilier local”, spune Daniel Ciungu, consilier PNL la Sectorul 1.

Primarul Sectorului 1 acuză Consiliul Local, în special PNL și PSD că blochează nejustificat proiectele de investiții pentru a induce în spațiul public opinia că „nu se face nimic”.

„La Sectorul 1 am încercat de aproape zece ori să trec un protocol cu Administrația Străzilor pentru a mă ocupa de modernizarea unor străzi și bulevarde. Consilierii PNL PSD Sector l-au picat nejustificat sau să nu putem face investiții. Și uite așa anii trec. Iar birocrația rămâne.

Iar acolo unde există multă birocrație și ambiguitate juridică să știți că există și multă corupție. Cred că trebuie să avem cât de curând o discuție despre reforma administrativă a Capitalei, despre aceste anomalii sistemice care ne țin captivi. Este nevoie de un nou dialog la nivelul tuturor forțelor politice despre o nouă împărțire administrativă a orașului, despre o nouă Lege a Bucureștiului”, se arată într-o postare a lui Clotilde Armand.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Meteorologii Accuweather anunță precipitații și temperaturi scăzute: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 aprilie...
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Mare surpriză la Survivor All Stars. A plecat acasă un mare favorit
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu