Reacția lui Ponta la bătaia Palada-Goțiu. De ce crede ex-premierul că fostul său consilier „ar trebui să își dea singur un pumn”

Reacția lui Ponta la bătaia Palada-Goțiu. De ce crede ex-premierul că fostul său consilier „ar trebui să își dea singur un pumn
Publicat: 14/09/2017, 15:27

„Oricât de provocator sau de enervant este un adversar politic nu există nicio scuză pentru a-ți rezolva o problemă cu pumnii! Îmi pare rău de Mirel Palada (nu mă dezic acum de el ca om sau coleg într-o perioada dificilă), dar cred că eu pot să îi spun adevărul neplăcut – a făcut o mare prostie și va plăti scump pentru asta . Așa cum îl cunosc cred că acum realizează cel mai bine acest lucru și îl regretă – dar suntem toți responsabili pentru deciziile noastre greșite”, a scris Ponta pe Facebook.

Ponta a mai spus că Palada „ar trebui să își dea singur un pumn” pentru că, prin scandalul provocat de agresarea lui Goțiu, a oferit un „dar” celor care vor să „îngroape” cazul procurorului Negulescu.

„Și mai e ceva pentru care Mirel ar trebui să își dea singur un pumn – scandalul provocat de confruntarea lui cu Goțiu este un dar căzut din cer pentru toți cei care vor să îngroape acum povestea, de o mie de ori mai sordidă și mai periculoasă pentru societate, cu aventurile juridico-amoroase ale faimosului «Portocală» Negulescu și cu primele dovezi scrise și certe privind dosare penale mai falsificate și mai abuzive decât în anii ’50!”, a adăugat fostul premier.

Moderatoarea emisiunii Talk B1, Nadia Ciurlin, a anunțat miercuri seara că sociologul Mirel Palada l-a agresat fizic pe senatorul Mihai Goțiu (USR), în timpul unei pauze publicitare. Ulterior, Mihai Goțiu a precizat că a fost lovit de către Palada cu pumnul în gură.

„Din păcate, în pauza de publicitate s-a întâmplat un eveniment extrem de neplăcut. Domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare foarte rău pentru acest eveniment. Din păcate, au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a spus Nadia Ciurlin, la reluarea emisiunii.

„Palada a intervenit de mai multe ori peste mine. I-am spus că am intrat în politică din cauza unora ca el. M-a lovit în față o singură dată. Comportamentul din aceasta seară e doar o mostra. Nu e doar o agresiune fizică, dar și o agresiune a majoritatii. Azi, în Biroul Permanent când am cerut comisie de ancheta legata de modul în care s-a votat la moțunea de cenzură, au considerat ca nu e cazul sa se ancheteze”, a declarat Mihai Goțiu, la B1, explicând incidentntul.

„Am simțit decăderea totală a PSD-ului atunci când m-a lovit”, a comentat senatorul USR.

Acesta intenționează să depună plângere la poliție împotriva lui Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului.

„Nu cred că domnul Palada va mai apărea în presă o vreme. Sper ca presa să aibă atâta demnitate…”, a adăugat Goțiu.

Mihai Goțiu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că a fost amenințat de către Mirel Palada înainte de a fi lovit în timpul pauzei unei emisiuni la B1 TV, senatorul USR precizând că în urma incidentului a avut doar buza spartă și un picior julit.

„În timpul emisiunii, când se discuta despre prietenul domnului Palada, Sebastian Ghiță, și despre drumul banilor la Ploiești, a intervenit în timp ce vorbeam. Când s-a întâmplat și a doua și a treia oară, i-am spus că este un comportament de om nesimțit și ăsta este unul dintre motivele pentru care am intrat în politică. Moderatoarea Nadia Ciurlin mi-a atras atenția la limbaj și m-am conformat. În pauză m-a amenințat direct să nu-i mai spun că-i nesimțit – deși eu mă referisem doar la comportamentul lui – și că văd eu după emisiune”, a relatat Goțiu geneza incidentului.

Goțiu nu a retractat însă afirmații anterioare și asta l-ar fi făcut pe Mirel Palada să sară la bătaie. „A sărit la mine și m-a lovit cu pumnul. Au trebuit să intervină cei de la B1 să-l scoată afară”, a spus senatorul. El a precizat că nu a fost foarte afectat fizic de accesul de furie al celuilalt invitat fiind vorba de „o buză spartă și un picior julit”.

„Comportamentul ăsta denotă un comportament al clasei politice, în general. Chiar astăzi, un coleg de-al meu, deputatul Adrian Prisnel, a fost amenințat în timpul dezbaterilor din Comisia de agricultură”, a mai spus Mihai Goțiu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
VIDEO. Delia, criticată că nu este feminină. Gestul total neașteptat pe care artista l-a făcut...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
În urmă cu 203 ani, murea Napoleon Bonaparte. Cum a ajuns din simplu caporal un...