Scenariul lui Antonescu: Oameni influenți din servicii fac presiuni ca Ponta să candideze la prezidențiale. Cum explică liderul PNL „natura sovietică” a PSD

Redactor:
Cristian Andrei
Scenariul lui Antonescu: Oameni influenți din servicii fac presiuni ca Ponta să candideze la prezidențiale. Cum explică liderul PNL „natura sovietică” a PSD
Oameni influenți din servicii fac presiuni să candideze la prezidențiale, susține Crin Antonescu.El a precizat că pe lângă presiunile din interiorul partidului pentru ca premierul Ponta să candideze la alegerile prezidențiale, există și un alt tip de presiuni, venite din partea oamenilor influenți din servicii.

Oameni influenți din servicii fac presiuni ca premierul Ponta să candideze la prezidențiale, susține Crin Antonescu. Liderul PNL a declarat, luni seară, că pe lângă presiunile din interiorul partidului pentru ca premierul Ponta să candideze la alegerile prezidențiale, există și un alt tip de presiuni, venite din partea oamenilor influenți din servicii.

„„Eu, să nu-mi cereți detalii că eu chiar nu le am, eu cred că există presiuni și din afara partidului, nu numai din interiorul partidului. Eu cred că există presiuni poate și din zona unor oameni influenți în servicii, cred. Nu acuz pe nimeni, până la urmă nu-i decât normal (…) Să candideze domnul Ponta, că aici nu se fac experimente (cu un alt candidat din partea PSD, n.r.). Domnul Ponta e un om care, fiind și prim-ministru, arătând destule calități în această perioadă, e un candidat. Nu poți lua așa, pe oricine pe motiv că e partidul mare, partidul mare, că am văzut în 2009, un candidat destul de celebru”, a declarat Antonescu la B1 TV.

Cu toate acestea, Antonescu a precizat că în ultima perioadă nu mai simte așa „pronunțat” faptul că Victor Ponta va candida la prezidențiale.

Liberalul a vorbit și de „natura sovietică” a PSD care se comportă ca un partid mare care încearcă să ia tot. Antonescu a avertizat însă asupra pericolului reîntoarcerii în perioada guvernării Năstase

„Vrem să terminăm cu epoca Băsescu, dar nu trebuie să ne întoarcem sub niciun aspect în 2004, nu trebuie să ne întoarcem la ce a fost înainte de 2004. Sunt semne ale unui asemenea pericol, există oameni care cred că până la sfârșitul lui 2004 a fost bine”, a spus Antonescu, adăugând că unii așteaptă acceptarea unui „tip de clientelă, a unui tip de demagogie și o paralizie a justiției”.

Liderul PNL a afirmat că premierul Ponta este expus pericolului de a se schimba datorită puterii pe care o are.

„Adrian Năstase a fost un lider politic care era altul în 1996 sau în 2000 și cu totul altul în 2004, eu nu vreau ca Victor Ponta din 2016 să fie mult diferit de Victor Ponta din 2011. Victor Ponta din 2013 nu îmi pare fundamental diferit, dar îmi pare expus, așa e cu toți când ajungem într-o poziție importantă, îmi pare expus multor pericole, îi dau o mână de ajutor să reziste”, a declarat Antonescu.

 

Pe stadion doar cu vaccin sau test! Premierul a anunţat condiţiile ca fanii să intre...
Sângele a dat în clocot la Olimp. Vedeta și celebrul ei iubit, prinși iubindu-se pe...
FOTO. Anca Țurcașiu, apariții fără inhibiții! Imaginile cu ea la mare, la 50 de ani
GRAVIDA? „Aproape că am căzut din picioare” Anca Serea, declarațiile momentului! E vorba de SARCINA...
Stelistul Chitoșcă și rapidistul Ciuculescu s-au luat la bătaie! Scandal monstru la Survivor România! Imagini...
Modificarea făcută de Lidl după ultimele scandaluri. Ce au decis șefii lanțului de magazine
VIDEO Atenţie, cade! Momentul în care un balcon ticsit de invitaţi se prăbuşeşte pe stânci,...
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
Job-ul pentru care poți fi plătit cu 22.000 de euro pe lună și nu necesită...
Sângele a dat în clocot la Olimp. Vedeta și celebrul ei iubit, prinși iubindu-se pe...
Cât de mare este PERICOLUL de la Cernobîl după ce a început să FIARBĂ radioactiv...
Alimentul care a fost numit după Benone Sinulescu. Se vinde ca pâinea caldă în România
BOMBĂ! CTP o desființează pe Diana Șoșoacă. În ce hal a jignit-o
După primul satelit și primul om în spațiu, rușii mai dau o lovitură. E uluitor...
Flavia Groșan, medicul care tratează bolnavi de COVID-19 după scheme de tratament proprii, face un...
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Povestea antreprenoarei care a creat împreună cu soţul său un adevărat imperiu în România. Totul...
Inchide