Alice Draghici
28.07.2015
Politică

Șeful Guvernului, către Opoziție: It’s about economy

Șeful Guvernului, către Opoziție: It’s about economy
Victor Ponta a declarat, marți, la ședința de guvern, că apreciază decizia coaliției de guvernare privind convocarea unei sesiuni extraordinare pe tema Codului Fiscal, la sfârșitul lunii august, și a ironizat Opoziția, care nu înțelege că este vorba despre economie și nu despre dispute politice.

„Apreciez decizia coaliției de guvernare ca la sfârșitul lunii august să avem la Parlament sesiune extraordinară pe tema Codului Fiscal, cred că având Codul Fiscal la 1 septembrie aprobat și promulgat, evident de președinte, este cel mai important semn de stabilitate și predictibilitate pentru economia din România”, subliniind totodată că acest lucru înseamnă că „și în 2016, 2017, 2018 avem locuri de muncă, avem dezvoltare economică și dacă economia merge…restul nu mai contează”.

În context, premierul a atacat Opoziția: „It’s about economy, nu mai zic continuarea ca să nu se simtă jignit cineva din opoziție. Dacă merge economia și dacă avem locuri de muncă și dacă combatem evaziunea fiscală, restul scandalurilor politice sunt absolut secundare”.

Inchide